Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Merijn Regine Marchel Erlend Max Herman Marco Tom danny Maria Niek Mustafa Annemieke Ramon Robert

Profiel

Ik ben uw man voor de plaatjes...

Referenties

Datum:
18-05-2017
Van:
Hagemans Hagemans
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik ben zeer tevreden over de illustraties van een medische onderzoeksopstelling (kruisbanden) voor in een medisch tijdschrift. Mooie stijl vd tekeningen.Fijne communicatie en het werk werd snel werk afgeleverd.
Datum:
16-12-2016
Van:
Toine de Boer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer tevreden ben ik over gedane werkzaamheden en het resultaat (40 illustraties voor professioneel en grafische App). Richard wist vaak mijn ideeën in mijn hoofd in een keer goed om te zetten naar mooie en intuïtieve illustraties, terwijl ik juist erg kritisch ben over grafische en UX componenten. Ik kan een samenwerking met Richard zeker aanbevelen, hij heeft mijn wensen ruimschoots overtroffen.

Uitgevoerde opdrachten

Natekenen Voorste Kruisband Grafts (Medisch Onderzoek)
Beste freelancers,    Opdracht betreft een medische onderzoeksopstelling natekenen (digitaal/tekenen).    In de opstelling willen wij graag 4 voorste kruisband grafts laten zien.    Kunt u ons helpen? Dan horen we graag van u.
Amsterdam 18-05-2017
Striptekenaar voor Opstart van Doorlopend Project
Beste freelancers,    Voor een fictief vervolgverhaal waarvoor ik het script heb geschreven, zoek ik een illustrator/ potentiële samenwerkingspartner. Aanvankelijk voor het tekenen van enkele proefbladzijden, met de mogelijkheid tot langere samenwerking, afhankelijk van het succes van het project.    Het verhaal leent zich…
06-02-2017
Tekenaar Gezocht voor Lijntekening Illustraties
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die eenvoudige zwart/wit illustratie lijntekeningen kan maken van moeder en hoofdzakelijk baby (ongeveer 40 in één bulk). Ze zijn bedoeld voor illustraties in een App, het zijn illustraties van handelingen gedaan op een baby.    De tekenaar mag achteraf de afbeeldingen…
Hillegom 05-10-2016

Vraag Richard direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden