Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Kai

Kai van Vuuren
Over Kai

Hi!

Ik ben Kai en ik ben een grafisch vormgever gespecialiseerd in het maken van 2D animaties. Ik bezit een bachelor in Creative Media & Game technologies en heb inmiddels al meer dan 5 jaar ervaring binnen de creatieve sector. Vanaf begin 2020 ben ik begonnen te werken als Freelancer onder mijn eigen onderneming: Ignite Animation. Dit platform biedt mij de mogelijkheid om voor  een varieteit aan opdrachtgevers en projecten te werken. 

Bij een groot deel van mijn projecten ben ik eindverantwoordelijk geweest voor alle onderdelen van een succesvolle video. Denk hierbij aan: Het script, Storyboard, vectors, animatie, soundeffects, voice-over, muziek en mogelijke interactiviteit. Mocht je dus al deze onderdelen aan mij over willen laten ben je aan het goede adres! Daarnaast werk ik nauw samen met een aantal animatie en illustratiestudio's waarbij ik ook regelmatig word ingeschakeld om bij te dragen aan grootschalige projecten...

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

 

Vraag Kai direct om offerte


Stuur een bericht