Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Kai

Kai van Vuuren
Over Kai

Hallo allemaal!

Ik ben Kai en ik ben een grafisch vormgever gespecialiseerd in het maken van 2D animaties. Ik ben 27 jaar oud en werk inmiddels al meer dan 4 jaar in de animatiesector. Vanaf begin 2020 ben ik begonnen te werken als Freelancer onder mijn eigen onderneming: Ignite Animation. 

Bij vrijwel al mijn projecten tot dusver ben ik eindverantwoordelijk geweest voor alle onderdelen van een succesvolle video. Denk hierbij aan: Het script, Storyboard, vectors, animatie, soundeffects, voice-over, muziek en mogelijke interactiviteit. Mocht je dus al deze onderdelen aan mij over willen laten ben je aan het goede adres! 

Ik beschouw mijn transparante werkwijze als één van mijn grootste kwaliteiten. Door de klant vanaf het begin nauw bij het proces te betrekken en wordt er zo efficiënt als mogelijk met de tijd omgegaan. Mocht u na het zien van mijn portfolio geïnteresseerd...

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

 

Vraag Kai direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Ignite Animation
0622897534
KvK-nummer: 76906779