Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Ontwerper, Wordpress Website Bouwer

Opdracht ID: 47158

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26-03-2021
Reacties: 9
Locatie: Vinkeveen, Utrecht
Laatst gewijzigd: 29-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Zelf ben ik freelance ontwerper en bouw ik websites in Wordpress Divi en Elementor. Omdat het steeds drukker wordt, ben ik op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met verschillende werkzaamheden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met Creative Suite (Photoshop, Illustrator en Indesign). Belangrijk is dus dat je deze goed beheert. Werkzaamheden zullen onder andere zijn:
  • Opmaken van posters
  • Ontwerpen van huisstijlen en ook soms het uitwerken ervan
  • Opmaken van ebooks en werkboeken
  • Vrijstaand maken van objecten en het maken van social media posts

Andere werkzaamheden zijn het bouwen van websites in Wordpress Divi of Elementor.  Photoshop bestanden worden dan aangeleverd en deze mogen dan online gemaakt worden.

Voor mij is het belangrijk dat de klant tevreden is met het resultaat. Ik denk altijd mee vanuit de behoefte van de klant en dat we samen een fantastisch resultaat neerzetten waar we allemaal tevreden mee zijn.
Ik zoek naar iemand die makkelijk en vriendelijk communiceert en meedenkt. Klanten zijn voornamelijk vrouwelijke ondernemers, maar ook wel eens grotere bedrijven. Een feeling met beiden zou fijn zijn, maar hoeft niet.

Heb je interesse? Kun je me dan jouw portfolio laten zien, jouw website en jouw uurprijs laten weten?
Ik hoor graag van je.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (9)

Marc
Marc
26-03-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Liliya
Liliya
26-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
26-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Robert
Robert
26-03-2021
28 referenties
Gemiddelde score
9.9
Larissa
Larissa
26-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ilze
Ilze
26-03-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Amy
Amy
26-03-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
Edith
Edith
26-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
26-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Aanpassen huidig logo

Geplaatst: 29 mrt
Beste mensen. Ik heb een logo dat aangepast moet worden. Er staat nu in het logo: tuinstyling, aanleg & advies van stadstuinen, dat moet worden: ontwerp en ontwikkeling stedelijk groen en natuurlijke (stads) tuinen. De uitstraling van het huidige logo is verder prima. Misschien kan het grafisch nog wat sterker. Ik wil oa het logo inbranden in hout en daarmee vallen de kleuren weg. Het logo moet…

DTP/grafisch ontwerper voor sport-kledingmerk

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Sport-kledingmerk is opzoek naar grafisch ontwerper/DTP'er voor het volgende: - Beeldmateriaal in verschillende formaten opmaken voor online- en offline kanalen - klein onderdeel grafisch ontwerp (voornamelijk typografie); campagneslogans Graag reageren met link naar je portfolio. Dankjewel!

Ontwerp tool

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een programmeur die voor ons een online tool kan maken waar we klanten kunnen aanbieden om online een kleding ontwerp met gewenste logo’s aan te leveren. Deze tool zou dan een onderdeel van onze webshop/website moeten worden. Mvg Pieter

Grafisch Ontwerper

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Grafisch Ontwerper Op afstand - ZZP – in overleg Wie zijn wij? - ** arbeidspsychologen - Breed bureau voor o.a. assessments, psychologisch testen, recruitment en HR-advies. - Opgericht 1999 en gevestigd in Amsterdam-Sloterdijk. - Circa 15 medewerkers, overwegend psychologen, recruiters en HR-consultants. - Circa 175 klanten door het hele land (en…

Bewerking Ad creative foto’s

Geplaatst: 4 mrt
Beste freelancers, Dag voor me brand ben ik op zoek naar iemand die goed is met het bewerken van foto’s (ad creative). Iemand die aantrekkelijke converterende ad foto’s kan maken. En ze snel kan leveren. Heb 3 a 5 foto's die bewerkt moeten worden voor ads te maken.

Design voor borden

Geplaatst: 18 jan
Budget:400 euro Bord (100x50cm) Wit achtergrond, met custom letters. Het moet er heel luxe uitzien. Vloersticker (100x50cm) Wij willen hier onze kwaliteit laten zien. Dit doen wij met licenties en laten we de eiwitten gehalte zien. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht