Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zakelijk Tekstschrijver voor E-mail Salestekst

Geplaatst op:
23 mei 2019 13:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Zakelijk Schrijven
Opdracht ID:
39288
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 75
Locatie:
Arnhem, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer,

Voor mijn werk als freelance fotograaf ben ik op zoek naar iemand die één, of als het nodig is meerdere emails voor mij kan schrijven die ik naar bedrijven kan sturen om mijn diensten aan te bieden.

Zelf kom ik vaak niet verder dan een tekst met opsommingen wat ik doe en gedaan heb dus ik zoek iemand die er op een andere manier naar kijkt. Eventueel heb ik wel wat steekwoorden waarvan ik denk dat ze wel belangrijk zijn om te verwerken.

Ik zoek iemand die:
 
  • Ervaring heeft met salesteksten.
  • Affiniteit heeft met evenementen en muziek.
  • Op zeer korte termijn deze opdracht kan uitvoeren.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Nikki Nikki 23-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Kirsten Kirsten 23-05-2019
Bastiaan Bastiaan 23-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Ronald Ronald 23-05-2019
Didi Didi 23-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Liesa Liesa 23-05-2019
Willemien Willemien 23-05-2019
Marije Marije 23-05-2019
Trudi Trudi 23-05-2019
Mitchell Mitchell 23-05-2019
referentiesterren
9 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Redigeren / Editing Engelstalige Teksten (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zoeken met grote spoed een freelancer die ons kan helpen om ca. 12 pagina's Engelse tekst te redigeren/editen. De tekst is voor een officiele/diplomatieke doelgroep met turnaround van 24-36u, tussen 13-15 december.    Kan jij ons hiermee helpen, dan kom ik graag met je in contact.
13 dec
Hulp bij Opstellen Sollicitatiebrief Marketing Functie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een tekstschrijver die kan helpen met het opstellen van een goed geformuleerde, leuke, uitnodigend en uitmuntende sollicitatiebrief voor een marketing en communicatie functie!    Kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
12 dec
Overeenkomst Intellectueel Eigendom Yoga Cursussen
Beste freelancers,    Wij zijn een internationale yoga school en werken vanuit Nederland. Om onze yoga cursussen te verkopen werken we samen met diverse partners in heel Europa.    Voor deze samenwerking met onze partners willen we graag een Engelstalige overeenkomst laten opstellen over het gebruik van intellectueel eigendom…
3 dec
Teksten voor Website Redigeren
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance tekstschrijver die onze teksten voor oa. op onze website kan redigeren/herschrijven.    Het gaat echt om het goed leesbaar maken van een tekst. De wens hierbij is om het modern en begrijpelijk verwoord te hebben voor een particuliere doelgroep. Naast deze opdracht hebben…
18 nov
Herschrijven van Algemene Voorwaarden
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar iemand die algemene voorwaarden kan herschrijven. We hebben algemene voorwaarden gevonden die goed bij ons bedrijf passen, maar willen dit natuurlijk niet klakkeloos overnemen.    Graag een reactie bij interesse.
21 okt
Commerciele (E-) Mailing Brief Opstellen (Horeca)
Beste freelancers,    Ik hou me bezig in de horeca en om mijn product onder de aandacht te brengen bij potentiele klanten zou ik graag een zakelijk en commerciële brief willen laten opstellen. Het moet een pakkende korte tekst worden van maximaal 1/2 A4-tje.    De brief wil ik versturen per email en per post, ik heb hiervoor…
14 okt
Ondersteuning bij Opstellen van RFP's en Tenders
Beste freelancers,    Wij zijn groeiende waarbij wij steeds vaker door de grotere opdrachtgevers worden gevraagd om deel te nemen in aanbestingen, Request for Proposals (RFP) & Tenders.  Zelf zijn wij prima in staat de technische inhoud en input vanuit onszelf te leveren (ook van goed niveau, al meermaals gekozen uit de RFP's).…
8 okt