Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Kirsten

Kirsten
Over Kirsten

Ik heb allround marketing communicatie bureau dat staat voor het leveren van een meerwaarde aan uw opdrachten snelle service, creativiteit, duidelijkheid tegen een gunstig tarief. Kort, krachtig, simpel, helder, complex begrijpbaar maken; u vraagt, ik creëer het.Bij alle opdrachten wil ik een meerwaarde creëren voor de klanten. En houd ik de uitspraak van Albert Einstein in gedachten:‘If you can’t explain it simply, you don’t understand it wel enough.’


Tekstschrijven
Op zoek naar originele, creatieve teksten? Ik schrijf ze voor u. Van teksten voor website, drukwerk, mailings, bedrijfscorrespondentie, blogs, magazines, enzovoort. Geschreven in de stijl die u wenst en prettig leesbaar voor de doelgroep.

Tekstcorrectie
Correctiewerk van uw teksten. Een extra controle op uw eigen teksten zodat u er zeker van bent dat er geen taal, schrijf- of typefouten in staan. De bekende puntjes op de i. 


Transcripties
Uitwerken van interviews of andere opnames. Globale, woordelijke of letterlijke transcripties? Het...

Kirsten

 

Vraag Kirsten direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
KvK-nummer: 61738417