Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress

WordPress Website voor Bedrijf in Zakelijke Dienstverlening

Opdracht ID: 48046

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16-06-2021
Reacties: 10
Laatst gewijzigd: 18-06-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die een website voor mijn bedrijf (zakelijke dienstverlening) kan maken in WordPress.

Hosting, WP-installatie en Elementor Pro reeds geïnstalleerd en kan direct worden gebruikt. Ik lever zelf de teksten en foto’s aan, het gaat dus puur om het vormgeven van de site. De website moet in mijn huisstijl worden gemaakt en zal uit maximaal 10-15 pagina’s bestaan (en een blog).

Verder zoek ik iemand met verstand van SEO, zoekwoordenonderzoek en aanmelding bij Google Analytics en Search Console. Er is geen deadline maar bij voorkeur zo snel mogelijk.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (10)

Ilja
Ilja
16-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Peter
Peter
16-06-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Adem
Adem
16-06-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Evert
Evert
16-06-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Bart
Bart
16-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Jos
Jos
16-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Jonathan
Jonathan
16-06-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marco
Marco
16-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Larissa
Larissa
16-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Daan
Daan
16-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Allround Website Developer Gezocht Ervaring met IMU Software
Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het bouwen van een website gebaseerd op Phoenix en/of Wordpress. Onderdeel hiervan is een huddle. Wij zoeken een freelancer met veel ervaring op dit gebied, Het is daarnaast een grote pre als je ook kan meedenken en ervaring hebt in het bouwen van funnels (webinar, e-book) en social media zoals facebook/insta/google advertising campagnes.…

Bestaand Wordpress Theme Inrichten en Afmaken
Geplaatst: 24 jan
Hallo freelancers, Ik heb een WordPress thema gekocht en deze moet verder worden ingericht en afgemaakt worden. Ik wil er de tijd niet voor vrij maken dus zoek iemand die het draaiende kan krijgen. Domeinnaam en hosting zijn al geregeld. Bij interesse graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Website Aanpassen met Extra Login voor Personeel
Geplaatst: 20 jan
Beste freelancers, Wij hebben een bestaande website waarvan het menu willen laten aanpassen. Wij zoeken daarom een freelancer die ons hiermee kan helpen. Het gaat om een inlog voor onze eigen mensen, achter deze inlog kunnen zij prijzen van de voorraad inzien. De content is aanwezig, het betreft allen de login aanpassing. Kan je ons hiermee helpen, dan horen wij dit graag van je.

Freelance Doorontwikkelaar Agrarisch Platform Gezocht
Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Voor mijn agrarisch platform waar ik ZZP'ers en boeren bij elkaar ben zoek ik een nieuwe ontwikkelaar! Het gaat om de website (gebaseerd op Wordpress) en de app. Affiniteiten met de agrarische sector hebben is belangrijk, daarnaast zoek ik een freelancer die samen met mij en de site kan doorgroeien en voor langere tijd een samenwerking wil aangaan. Snel contact en goede communicatie…

Omzetten Website naar Multilanguage & Valuta Varianten
Geplaatst: 14 jan
Wij zijn een ecommerce bedrijf en leveren unieke visite kaartjes. Voor onze organisatie hebben wij hulp nodig bij het omzetten van onze Wordpress website ***.nl naar een .com/nl .com/uk .com/dk + 5 landen. We zoeken dus iemand die de volgende zaken uitvoert: Multilanguage, automatisch vertalen en zelf te verbeteren/controleren Verschillende valuta's (Nordics, USA, UK, DE) Beheersbaar in 1 omgevin…

WooCommerce Verplicht Letters Toevoegen bij Postcode
Geplaatst: 14 jan
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het volgende probleem: In WooCommerce verplicht letters toevoegen bij postcode om de verzendkosten te berekenen. Het is nu mogelijk om verzendkosten te berekenen met bijv. postcode 1111 in te voeren terwijl dit 1111AA zou moeten zijn. Als je mij kan helpen, dan hoor ik het graag.

Check-Out Upsell Realiseren voor Woocommerce
Geplaatst: 14 jan
Beste freelancers, Voor mijn internetbureau zoek ik een freelancer met Wordpress development ervaring die mij kan ondersteunen met een specifieke Wordpress opdracht. Eén van mijn kanten wenst een upsell tool te plaatsen op de check-out pagina. Hiervoor heb ik reeds één plugin geprobeerd, maar helaas zonder succes. Is er iemand die hiermee ervaring heeft en mij verder kan helpen?…

Toon meer