Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Webtekstschrijver / Blogger voor Doe-Het-Zelf Site (Lange Termijn)

Geplaatst op:
29 januari 2019 12:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Webtekstschrijver
Opdracht ID:
37722
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
Enschede, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste Freelancers,

Wij zijn een bedrijf dat al 15 jaar ‘Doe-Het-Zelf’ -producten verkoopt op de Nederlandse als ook de Belgische markt. Wij zijn op zoek naar Nederlands en/of Vlaams sprekende freelancer(s) om ons bedrijf te versterken!

De webteksten en blogs moeten gaan over:
  • Auto- en Motorproducten
  • Tuin en Terras producten
  • Gereedschap

De vereisten:
We verwachten dat u enige kennis en affiniteit heeft van bovengenoemde doe-het-zelf producten en ook weet hoe je gestructureerde "How-to handleiding" weet op te zetten.

Wij zoeken iemand die ons voor een langere periode kan helpen en die twee tot vier keer per maand een blog schrijft over onze producten, voor onze webshop.
Voordat we definitief een keuze maken vragen we je een proeftekst op te stellen (tegen betaling), als de tekst en samenwerking bevalt willen we graag langdurige samenwerking opzetten.

Wij zien graag een reactie tegemoet met een prijs voor de proeftekst en een uurtarief voor de langere termijn.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Hein Hein 29-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Marcel Marcel 29-01-2019
Lonneke Lonneke 29-01-2019
referentiesterren
11 referenties
Max Max 29-01-2019
Rien Rien 29-01-2019
referentiesterren
19 referenties
Judith Judith 29-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Lotte Lotte 29-01-2019
referentiesterren
5 referenties
Daphne Daphne 29-01-2019
Marielle Marielle 29-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Anne Anne 29-01-2019
referentiesterren
4 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEO Content Schrijver voor Persoonlijke website
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren Nederlandse SEO content schrijver voor een website. Het gaat om een persoonlijke website, informatie over wie, wat, waar en wat men aanbiedt.    De persoon die ik zoek schrijft foutloos Nederlands. Hij/zij moet creatief zijn en in staat zijn om structuur aan te brengen, mee te…
17 apr
Webtekstschrijver (Duurzame Huizen Bouwen)
Beste freelancers,    Voor mijn website zoek ik een tekstschrijver.    Website gaat over duurzame huizen bouwen in een systeem. Ik kan teksten aanleveren alleen moet het netjes commercieel herschreven worden zodat er een opbouw in zit en de klant langer op de website blijft.    Budget 150 a 250 euro    Ik zie…
15 apr
Webtekstschrijver voor Detacheringsbureau
Beste freelancers,    Ik heb een een uitzend/detacheringsbureau en ik zou graag een (web)tekstschrijven willen inhuren om het kopje ''introductie'' en over ons te schrijven.    Het moet wel iemand zijn die goed is met SEO dus zodat ik makkelijk vindbaar ben.    Graag een reactie bij interesse.
2 apr
Teksten Schrijven voor Schoonmaakbedrijf
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een webtekstschrijver voor ons schoonmaakbedrijf.    Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwe website. Wij willen graag 13 pagina’s laten schrijven met een een goede SEO optimalisatie.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 mrt
Webtekstschrijver voor Hovenier
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance webstekstschrijver voor onze hovenierswebsite.    Het is de bedoeling dat de teksten goed vindbaar zijn in Google.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 mrt
Webshop Tekstschrijver (Kunstbranche)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die gemakkelijk en snel teksten kan schrijven voor onze webshop.    Het gaat om teksten in de kunstbranche.  We kunnen eventueel op langere termijn samenwerken.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
27 feb
SEO Teksten voor Duitse Schoenen Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die SEO teksten kan plaatsen op onze Duitse website.    Wij hebben een schoenen website in het Nederlands die als basis fungeert. (website url naar de Duiste website kunnen wij toesturen)    De website rankt nog niet goed. In tegendeel. We moeten echt wat zoekwoorden…
25 feb