Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Webtekst voor een Advocatenkantoor Website (SEO)

Opdracht ID: 48019

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 24-06-2021
Reacties: 6
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 30-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste tekstschrijver,

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van SEO webteksten. Het gaat om een tekst voor een startend advocatenkantoor.

Het betreft niet veel tekst maar ik wil dat ik door middel van deze tekst makkelijk en snel gevonden kan worden op internet. Omdat dit allemaal nieuw voor mij is laat ik mij graag adviseren.

Ik hoor graag wie mij kan helpen. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (6)

Ilja
Ilja
24-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Roel
Roel
24-06-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.3
Jasper
Jasper
24-06-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Vincent
Vincent
24-06-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Yuki
Yuki
25-06-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Linda
Linda
28-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Herschrijven tekst - webshop

Geplaatst: 26 sep
Beste, Wij zijn opzoek naar een persoon die voor onze nieuwe webshop teksten (SEO vriendelijke kan herschrijven). Wij hebben voorbeelden van teksten die wij graag terug willen zien op onze webshop maar deze dienen net anders te worden beschreven. Wij hebben 2 voorbeeld webshops waar wij de teksten vandaan zouden kunnen halen en herschrijven. Hoor het graag of je komende week beschikbaar bent. Met…

Website Vertalen Engels naar Nederlands

Geplaatst: 20 sep
Beste vertalers, Wij zoeken een vertaler Engels-Nederlands om 13 websitepagina's te vertalen. Het gaat om onze website in IT and cyberveiligheid. Het aantal woorden per pagina is verschillend. Er zijn ongeveer 500 woorden per pagina. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt!

Tekstschrijver affiliate website

Geplaatst: 26 aug
Hallo Allemaal, Voor een website op het gebied van baby's ben ik op zoek naar een tekstschrijver. Het gaat vooral om het schrijven van vergelijkingsartikelen. Ontvang graag een bericht van schrijvers die mij kunnen helpen. Ik hoor graag iets over je ervaring, zie graag voorbeeldteksten en hoor graag wat de eventuele kosten zijn en waar dit van af hangt.

Webtekst schrijven

Geplaatst: 19 jul
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een tekstschrijver die voor onze nieuwe website de tekst kan schrijven die ook nog eens Google vriendelijk is . Het zal niet heel veel tekst zijn. Ongeveer 500-1000 Woorden . ik hoor graag wie me kan helpen.

Tekstschrijver website

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een tekst schrijver voor mijn website. Dit kan in grote lijnen een vertaling zijn van een andere website (vanuit de fabrikant). Dus wanneer jij een Engelstalige website kan vertalen in het Nederlands, ben je ook van harte welkom.  

Schrijver inspirerende SEO teksten

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Voor mijn webshop in beddengoed waar kennis en persoonlijk advies kernwaardes zijn, ben ik op zoek naar iemand die inspirerende SEO teksten schrijft. Hierbij is het wel belangrijk dat de tekst ook echt aansluit bij waar mensen naar op zoek zijn. Een producttekst moet alle belangrijke informatie bevatten welke de gebruiker wil weten over het product. Het is daarbij goed om telkens…

Native Engelish Webtext schrijver gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een native english copywriter die een tekst die ik heb geschreven voor op een (binnenkort te lanceren) website. de website gaat over persoonlijke ontwikkeling en wellzijns-management. de tekst moet van het Engels naar beter Engels worden geschreven. En niet alleen goed Engels, de tekst moet ook zodanig worden opgeschreven dat het fijn leest en dat de mensen op…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht