Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaler Nederlands naar Duits (4200 Woorden)

Geplaatst op:
31 maart 2017 06:25
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
28685
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 10 tot € 175
Locatie:
IJmuiden, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een website van een eenmanszaak ben ik op zoek naar een vertaler Nederlands - Duits. Het gaat om ongeveer 4200 woorden en de opdracht kan vanaf huis gedaan worden. De tekst kan eenvoudig per Word documenten aangeleverd worden.

Graag ontvang ik van jullie een offerte voor deze opdracht.

Alvast bedankt.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Tanja Tanja 31-03-2017
referentiesterren
6 referenties
Martell Martell 31-03-2017
referentiesterren
22 referenties
Katrin Katrin 31-03-2017
referentiesterren
11 referenties
Petra Petra 31-03-2017
referentiesterren
5 referenties
Ihsan Ihsan 31-03-2017
referentiesterren
1 referentie
Koert Koert 31-03-2017
Renske Renske 31-03-2017
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Tekst Dienstverlening Vertalen (NED-DE)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een web tekst betreffende dienstverlening vanuit het Nederlands naar het Duits kan vertalen.    Het gaat om een web tekst van pakweg 400 woorden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
20 feb
Tolk voor Passeren van Koophuis (NED/CN)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een tolk (Nederland - Chinees tolk) voor het passeren van een koophuis bij de notaris in Den Haag.    Passeer datum maart 2019    Ik zie graag een reactie tegemoet.
15 feb
Theater Projectomschrijving Vertalen (NED-FR)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler om een theater projectomschrijving te laten vertalen van het Nederlands naar het Frans.    Het betreft de inhoudelijke omschrijving van een theaterproject ten behoeve van een subsidie aanvraag. Het document telt 1094 woorden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
15 feb
Gebruiksaanwijzig Vertalen (ENG-NED)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een gebruiksaanwijzing van het Engels naar het Nederlands kan vertalen.    Het betreft 35 pagina s met niet al te veel text.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
13 feb
Beëdigd Franse Tolk voor Koopakte Vertaling (Rotterdam)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een beëdigde Franse tolk voor een vertaling op locatie bij notaris voor tekenen koopakte van woning.    Dit is op maandag 4 maart in Rotterdam, bij Zuidplein om 9.15 voor één uur lang, met eventuele verlenging indien noodzakelijk.    Graag ook in bezit van tolk…
13 feb
Beëdigd Arabische Tolk Nodig bij Notaris (Wijk bij Duursted...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een beëdigd Arabische tolk om een huwelijksakte op locatie bij de notaris mondeling te laten vertalen van het Nederlands naar Arabisch.    Lokatie: Wijk bij Duurstede  Datum/Tijd: a.s Vrijdag 15 februari om 10.00 uur.  Budget: In overleg.    Ik zie graag een reactie…
12 feb
Duitstalige Tekstschrijver/Vertaler voor Reisorganisatie
Beste freelancers,    Onze reis organisatie met 8 kantoren in Duitsland zoekt een freelance short copywriter om teksten uit het Nederlands en Engels te vertalen naar het Duits.    Deze teksten worden vervolgens gebruikt op onze Duitstalige website en in een advertentie campagne in DACH. Omgeving Utrecht.    Wij zien graag…
12 feb