Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertaler Nederland - Duits voor Website

Geplaatst op:
6 oktober 2017 14:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
31463
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
's-Graveland, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor onze website zoek ik een vertaler Duits. Woorden c.a. 16.000

Ik kijk uit naar de reactie.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Tanja Tanja 06-10-2017
referentiesterren
6 referenties
Petra Petra 06-10-2017
referentiesterren
5 referenties
Katrin Katrin 06-10-2017
referentiesterren
11 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Tekst Dienstverlening Vertalen (NED-DE)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een web tekst betreffende dienstverlening vanuit het Nederlands naar het Duits kan vertalen.    Het gaat om een web tekst van pakweg 400 woorden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
20 feb
Tolk voor Passeren van Koophuis (NED/CN)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een tolk (Nederland - Chinees tolk) voor het passeren van een koophuis bij de notaris in Den Haag.    Passeer datum maart 2019    Ik zie graag een reactie tegemoet.
15 feb
Theater Projectomschrijving Vertalen (NED-FR)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler om een theater projectomschrijving te laten vertalen van het Nederlands naar het Frans.    Het betreft de inhoudelijke omschrijving van een theaterproject ten behoeve van een subsidie aanvraag. Het document telt 1094 woorden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
15 feb
Gebruiksaanwijzig Vertalen (ENG-NED)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een gebruiksaanwijzing van het Engels naar het Nederlands kan vertalen.    Het betreft 35 pagina s met niet al te veel text.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
13 feb
Beëdigd Franse Tolk voor Koopakte Vertaling (Rotterdam)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een beëdigde Franse tolk voor een vertaling op locatie bij notaris voor tekenen koopakte van woning.    Dit is op maandag 4 maart in Rotterdam, bij Zuidplein om 9.15 voor één uur lang, met eventuele verlenging indien noodzakelijk.    Graag ook in bezit van tolk…
13 feb
Beëdigd Arabische Tolk Nodig bij Notaris (Wijk bij Duursted...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een beëdigd Arabische tolk om een huwelijksakte op locatie bij de notaris mondeling te laten vertalen van het Nederlands naar Arabisch.    Lokatie: Wijk bij Duurstede  Datum/Tijd: a.s Vrijdag 15 februari om 10.00 uur.  Budget: In overleg.    Ik zie graag een reactie…
12 feb
Duitstalige Tekstschrijver/Vertaler voor Reisorganisatie
Beste freelancers,    Onze reis organisatie met 8 kantoren in Duitsland zoekt een freelance short copywriter om teksten uit het Nederlands en Engels te vertalen naar het Duits.    Deze teksten worden vervolgens gebruikt op onze Duitstalige website en in een advertentie campagne in DACH. Omgeving Utrecht.    Wij zien graag…
12 feb