Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Vertalen van Zakelijke Rapportage (EN-NL)

Geplaatst op:
8 april 2019 13:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
38740
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 5000
Locatie:
Amsterdam, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een zakelijk rapportage (duurzaamheidssector) voor de gemeente Amsterdam zijn we op zoek naar een vertaler van Engels naar Nederlands.

Wij (non-profit in Amsterdam) werken met een internationaal team dus het rapport is op dit moment in Engels geschreven. Voor onze client (gemeente Amsterdam) moet er een volledige vertaling van het rapport worden gedaan naar het Nederlands.

Het document is content specifiek in de duurzaamheidssector (circulaire economie, energie, milieu sector etc), dus we zoeken iemand die hiermee overweg kan met deze content. We hebben vaak gemerkt bij andere vertalers dat na vertaling de teksten nog niet lekker liepen, of dat er inhoudelijke kennis ontbrak voor goede vertaling. Dus we zijn op zoek naar iemand met expertise in de bovengemelde sectors

De vertaling zou plaatsvinden van 27 april tot 2 Mei. Het rapport is rond de 60 pagina's.

Ik hoor graag of de vertaling aansluit bij uw expertise en vaardigheden, en of de periode aansluit. Daarna zou ik graag 1 A4 doorsturen ter proef.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Hans Hans 08-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Emma Emma 08-04-2019
Alice K Alice K 08-04-2019
Lennart Lennart 08-04-2019
referentiesterren
2 referenties
Harriette Harriette 08-04-2019
referentiesterren
3 referenties
Coen Coen 08-04-2019
referentiesterren
9 referenties
Sofie Sofie 09-04-2019
Aurelia Aurelia 09-04-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Boek Vertalen naar het Engels
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn boek kan vertalen naar het Engels.    Het boek is het eerste deel van twee boeken (tweede deel komt eind dit jaar uit). Het zijn ca 88.000 woorden en mijn budget is klein. Ik woon zelf in Spanje maar ben regelmatig in Nederland.    Ik zie graag een reactie…
17 apr
SEO Tekstschrijver Duits voor Reisbranche
Beste freelancers,    Voor een opdrachtgever in de reisbranche ben ik op zoek naar een SEO tekstschrijver Duits met het liefst Duitse roots en uitstekende schrijfvaardigheden.    Bij voorkeur ervaring met SEO en bloggen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
10 apr
Brief en CV Vertalen Nederlands - Mandarijn
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler voor het vertalen van een Introductie brief en CV voor een Chinese firma van het Nederlands naar Manderijn.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
10 apr
Zakelijke Website Pagina Vertalen (NL-EN/DE)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een bestaande zakelijke website pagina kan vertalen in het Engels en het Duits.    Het budget is in overleg.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
8 apr
Vertalen Productbeschrijvingen van Engels naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij productbeschrijvingen kan vertalen van Engels naar Nederlands en ook verstand heeft van SEO. Het gaat ongeveer om 75 productbeschrijvingen van 500 a 1000 tekens. Ik wil graag een vaste prijs afspraak maken.    Graag een reactie bij interesse.
7 apr
Vertaler/Redacteur Engels Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler/redacteur Engels.    Ik ben zelf ook vertaler (ENG-NED & NED-ENG) en redacteur (Engelse teksten) en vanwege soms een teveel aan opdrachten ben ik op zoek naar iemand die me af en toe wil helpen met klussen. Ik werk vooral met politieke en rechtsfilosofische teksten. …
28 mrt