Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Aurelia

Aurelia Quak
Over Aurelia

Ooit begonnen als secretaresse in de zakelijke dienstverlening (accountancy en bankwezen), heb ik vervolgens een aantal jaren als juridisch secretaresse in de advocatuur doorgebracht. De laatste acht jaar heb ik als directie-secretaresse in het internationale bedrijfsleven gewerkt. 

Nu ben ik een gedreven taaldocent Engels en heb sinds 2015 een eigen taal- en tekstbureau, Taallians. Via Studiewereld Laudius in Venlo verzorg ik online de cursussen Engels A1/A2, Business Engels en Technisch Engels en help u zo om uw Engels te verbeteren. (Inschrijven kan via (info@laudius.nl).

Daarnaast ben ik Engels/Nederlands vertaler/revisor en maak naadloze vertalingen waarmee u uw klant optimaal kunt bedienen. Ik ben juridisch gespecialiseerd, maar ik vertaal/reviseer ook financieel-economische, commerciële, medische en licht-technische teksten.

Verder ben ik zakelijk schrijver. Dus als u moeite heb met het schrijven van een sollicitatiebrief, CV, artikel, web tekst, nieuwsbrief, etc. of geen tijd hebt, dan kunt...

 

Portfolio

Art of Banking
Loading.

 

Vraag Aurelia direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Taallians
0181635135
KvK-nummer: 62284681