Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Aurelia

Aurelia Quak
Over Aurelia

Liever vandaag dan morgen!

Ooit begonnen als secretaresse in de accountancy en het bankwezen, heb ik vervolgens een aantal jaren als juridisch secretaresse in de advocatuur doorgebracht. De laatste acht jaar heb ik als directie-secretaresse in het internationale bedrijfsleven gewerkt. 

Nu ben ik een gedreven taaldocent Engels en heb sinds 2015 een eigen taal- en tekstbureau, Taallians. Via Studiewereld Laudius verzorg ik de online cursussen Engels A1/A2, Business Engels en Technisch Engels om u zo te helpen uw Engels te verbeteren. (Inschrijven kan via info@laudius.nl).

Daarnaast ben ik Engels/Nederlands vertaler/revisor en maak naadloze vertalingen waarmee u uw klant optimaal kunt bedienen. Ik ben juridisch gespecialiseerd, maar ik vertaal/reviseer ook financieel-economische, commerciële, licht-technische en medische teksten.

Verder ben ik zakelijk schrijver. U kunt mij benaderen voor hulp bij het schrijven van een (sollicitatie)brief, CV, artikel, web tekst of anderszins. Ook...

 

Portfolio

Art of Banking
Loading.

 

Vraag Aurelia direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Taallians
06-27233666
KvK-nummer: 62284681