Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Alice K

Alice K Burridge

Tekstschrijver, redacteur, vertaler NL/ENG

Locatie: Almere
|
Actief sinds: 07-08-2018
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 22 keer
|
KvK-nummer: 72152249 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Waves & Currents

Profiel

Ik ben beschikbaar als tekstschrijver & redacteur, scientific editor & proofreader, ghostwriter & biograaf en vertaler Nederlands (moedertaal) en Engels (moedertaal). Met mijn achtergrond en interesse in onder meer aard- en levenswetenschappen, duurzame ontwikkeling, onderwijs, bedrijfskunde en geschiedenis kan ik je helpen met het naar een hoger plan tillen van diverse soorten teksten, zoals boekmanuscripten (fictie en non-fictie), educatieve teksten, bedrijfsteksten of wetenschappelijke artikelen.

Daarnaast ben ik beschikbaar als talentcoach op individuele basis, kan ik je helpen met het strategisch opzetten en managen van online communities en mag je me inschakelen voor (markt)onderzoeksprojecten met een maatschappelijk karakter. Ik ben bekend met grondig (literatuur)onderzoek om tot een accuraat geheel te komen.

LET'S CONNECT!

Een uitgebreider profiel vind je op mijn LinkedIn. Voel je vrij om je netwerk uit te breiden door mij daar toe te voegen en neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden. Ik lever graag maatwerk!

Portfolio

StichtingHoogbegaafd.png

Stichting Hoogbegaafd!

Tekstredactie van alle op de website gepubliceerde artikelen. Schrijven van de informatie op de verschillende websitepagina's, beleidsdocumenten en diverse artikelen. Vertalen naar het Engels van een deel van het aanbod dat ook internationaal beschikbaar is. Uitbreiden en invullen van CMS-functionaliteit met diverse plugins. Opzetten van alle social media kanalen (LinkedIn, Facebook, Twitter, SoundCloud). Werven en aansturen van ca. 40 vrijwilligers actief in community management, organisatie van bijeenkomsten en/of het schrijven van artikelen.
Vaarwinkel.png

Vaarwinkel.nl

Copywriting van wervende productomschrijvingen.

Vraag Alice K direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden