Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Alice K

Alice K Burridge

Tekstschrijver, redacteur, vertaler NL/ENG

Locatie: Almere
|
Actief sinds: 07-08-2018
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 156 keer
|
KvK-nummer: 72152249 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Waves & Currents

Profiel

ALICE K. BURRIDGE - SCHRIJVER & SPREKER | akburridge.nl

Alice K. Burridge – Schrijver & Spreker vertaalt verhalend wat u wilt zeggen en wat de wereld moet weten als spreker, dagvoorzitter, storyteller, (copy)writer, corrector, redacteur, vertaler Engels <-> Nederlands, transcribent, journalist en schrijfcoach.

Ik heb een grote passie voor schrijven en ik weet dat je met een goed geschreven of verteld verhaal een grote maatschappelijke impact kunt hebben.

Ik zorg graag voor een realistisch-vlotte dienstverlening waarbij wij een prettige en eerlijke samenwerking aangaan.

De teksten ter correctie en de transcripties van audio kunnen over vele onderwerpen gaan. Wat betreft mijn overige diensten heb ik vooral interesse in de volgende teksten en thema’s:

* Populairwetenschappelijk: natuurwetenschappen, medische en sociale wetenschappen
* Zakelijk: corporate storytelling, maatschappelijk verantwoord en sociaal ondernemerschap, innovatie
* Duurzame ontwikkeling van mensen: diversiteit & inclusie, talentontwikkeling, HR, zorg, onderwijs, psychologie & coaching
* De natuurlijke omgeving: klimaatverandering, biodiversiteit, natuurbehoud, de oceaan
* (Auto)biografieën en fictie

Kunt u uw thema onder één of meerdere Sustainable Development Goals scharen, zoals geformuleerd door de VN? Dan bent u bij mij aan het juiste adres en ga ik graag voor u aan de slag!

WAVES & CURRENTS | wavesandcurrents.eu

Talenten ontwikkelen, mensen ontwikkelen. Waves & Currents helpt hoogbegaafde volwassenen, intelligente ondernemers en slimme academici met persoonlijke ontwikkeling in het leven en op het werk met coaching, retraites en in-house D&I consultancy.

LET'S CONNECT!

Een uitgebreider profiel staat op mijn LinkedIn. Voel je vrij om je netwerk uit te breiden door mij daar toe te voegen en neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden. Ik lever graag maatwerk!

Portfolio

StichtingHoogbegaafd.png

Stichting Hoogbegaafd!

Tekstredactie van alle op de website gepubliceerde artikelen. Schrijven van de informatie op de verschillende websitepagina's, beleidsdocumenten en diverse artikelen. Vertalen naar het Engels van een deel van het aanbod dat ook internationaal beschikbaar is. Uitbreiden en invullen van CMS-functionaliteit met diverse plugins. Opzetten van alle social media kanalen (LinkedIn, Facebook, Twitter, SoundCloud). Werven en aansturen van ca. 40 vrijwilligers actief in community management, organisatie van bijeenkomsten en/of het schrijven van artikelen.
Vaarwinkel.png

Vaarwinkel.nl

Copywriting van wervende productomschrijvingen.

Disney

Vertalingen van samenvattingen en subtitels van zeer bekende films en documentaires van het Engels naar het Nederlands.
ihiqs_logo_blank.png

International High IQ Society

Internationale communitycultuur verbeteren. Communitymanagement en onderhoud van het forum, de Facebookgroepen en LinkedIn. Afhandelen van e-mails over lidmaatschappen en technische problemen. Goedkeuring van nieuwe leden en toezien op de retentie van bestaande leden. Toezien op financieel verkeer, inclusief restituties en annuleren van automatische incasso's. Merchandise-ontwikkeling en onderhoud van de webshop. Ontwikkelen van nieuwe online kanalen en op gang brengen van bijeenkomsten in grote wereldsteden.

Joyce Rising

Marketingcampagne #ProudToBeMe

Vraag Alice K direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden