Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Uitzoeken Belastingen (IB/BTW) en Administratie

Geplaatst op:
26 november 2018 13:25
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Overige Finance & Administratie
Opdracht ID:
36902
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
Diemen, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met een achterstallige administratie van voornamelijk boekhoud- en belasting gerelateerde zaken. Het betreft: uitzoeken en op orde brengen van de inkoop- / verkoopfacturen, uitzoeken van de belastingen (IB en BTW), voorbereiden van de gehele administratie voor de accountant etc.

Daarnaast zijn er nog andere klusjes op administratief gebied die hopelijk opgepakt kunnen worden.
Mogelijkheid tot langdurige samenwerking. BTW en IB aangifte kunnen in de toekomst een onderdeel van de opdracht worden.

Ik zie de reacties graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Sharon Sharon 26-11-2018
Linda Linda 26-11-2018
Umair Umair 26-11-2018
Jerrel Jerrel 26-11-2018
Sascha Sascha 26-11-2018
Ferhat Ferhat 26-11-2018
Pieter Pieter 26-11-2018
referentiesterren
13 referenties
Jacobine Jacobine 26-11-2018
referentiesterren
13 referenties
Marcel Marcel 26-11-2018
referentiesterren
5 referenties
Dustin Dustin 26-11-2018
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Financiële Benchmarking VvE’s
Beste freelancers,    Het gaat om benchmarking van de financiële gegevens van VvE’s. Wat komt er bij kijken om met algoritmen verbanden te leggen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
1 dec
Macro in Excel Document Aanpassen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een macro in een relatief eenvoudige excel kan aanpassen. Het gaat om een belasting berekening waarbij enkele zaken moeten gewijzigd worden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 nov
Hulp bij het Opmaken van de Jaarrekening
Beste freelancers,    Ik heb een eenmanszaak en en deze klein, hiervoor ben ik op zoek naar iemand die voor mij de jaarrekening over het afgelopen jaar kan opmaken. Ik werk vanuit de omgeving Rotterdam en zoek iemand met wie ik op locatie kan afspreken.    Kan jij me daarbij helpen dan hoor ik graag wat de mogelijkheden zijn.
1 nov
Financieel Adviseurs Adviesbox voor Makelaar
Beste freelancers,    Wij zoeken een intensieve samenwerking met zelfstandige Financieel Adviseurs die in het bezit zijn van de relevante WFT-diploma's en (willen gaan) werken met Adviesbox met als werkgebied bij voorkeur Noord-Holland-Noord. Ook startende adviseurs zijn van harte welkom.    Wij bieden vakkundige begeleiding,…
3 okt
Hulp bij Berekenen Beslagvrije Voet
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen helpen bij het berekenen van mijn beslagvrije voet.    De originele opdracht omschrijving is in het Engels:     My wage is being seized and they are taking more than 50% of my salary, leaving me with EUR1250 p/m. I need some help to make a calculation…
28 sep
Administratief Medewerker met Exact Kennis
Beste freelancer,    Heb jij ervaring met administratieve werkzaamheden? Wij zoeken iemand voor ons bedrijf die ons kan ondersteunen voor ongeveer vier uur per week.    Het betreft het opmaken van facturen. Het maken van kosten analyses en het controleren van systemen. Contact met klanten en medewerkers omtrent administratieve zaken.…
25 sep