Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Uitzoeken Belastingen (IB/BTW) en Administratie

Geplaatst op:
26 november 2018 13:25
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Overige Finance & Administratie
Opdracht ID:
36902
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
Diemen, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met een achterstallige administratie van voornamelijk boekhoud- en belasting gerelateerde zaken. Het betreft: uitzoeken en op orde brengen van de inkoop- / verkoopfacturen, uitzoeken van de belastingen (IB en BTW), voorbereiden van de gehele administratie voor de accountant etc.

Daarnaast zijn er nog andere klusjes op administratief gebied die hopelijk opgepakt kunnen worden.
Mogelijkheid tot langdurige samenwerking. BTW en IB aangifte kunnen in de toekomst een onderdeel van de opdracht worden.

Ik zie de reacties graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Sharon Sharon 26-11-2018
Linda Linda 26-11-2018
Umair Umair 26-11-2018
Jerrel Jerrel 26-11-2018
referentiesterren
1 referentie
Sascha Vogel Sascha Vogel 26-11-2018
Ferhat Ferhat 26-11-2018
Pieter Pieter 26-11-2018
referentiesterren
14 referenties
Jacobine Jacobine 26-11-2018
referentiesterren
16 referenties
Marcel Marcel 26-11-2018
referentiesterren
5 referenties
Dustin Dustin 26-11-2018
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Administratie Opzetten in Exact Online
Beste Freelancers,    Wij zijn met spoed op zoek naar een freelancer die ons kan ondersteunen bij het opzetten van onze financiële administratie in Exact Online.    Hierbij is het van belang dat de oude administratie geïmporteerd wordt vanuit MoneyBird.    Wie kan ons hiermee helpen?    Wij zien graag…
19 feb
Begeleiding en Controle Jaarrekeningen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer met kennis van Twinfield en Basecone voor begeleiding en controle van jaarrekeningen.    Wij hebben voor een leuk evenementenbedrijf de basiskennis intern om de omzetbelasting, salarissen te doen en boekingen in te voeren in Twinfield. Wij zouden graag de overstap willen…
19 feb
Beleggingshulp Gezocht (Cryptocoins)
Beste freelancers,    Ik zoek voor een jongen (25 jaar) een 1 op 1 beleggings-hulp.    De betaling is achteraf per PGB (Persoonlijk gebonden budget) onder een zorgovereenkomst. Dit om hem zo zelfstandig mogelijk, zijn leven goed in te vullen. Het is een jongen met een normale intelligentie, geen ernstige problematiek, hij heeft…
18 feb
Excel Expert voor het Koppelen van Uren aan Werkbriefjes
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een Excel expert voor het koppelen van uren aan werkbriefjes.    Wij hebben een klant in de uitzendbranche die de uren van zijn werknemer in Excel bijhoud.  Wij krijgen maandelijks de uren door van klant om de salarissen te doen.  Graag wil ik van u vernemen of het mogelijk is…
29 jan
Berekenen van Winst (Excel)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand voor het berekenen van winst in % in excel.    Heb een excel bestand met daarin inkoopprijs, verzendkosten en invoerrechten. Wil van elk item weten wat de exacte winstmarge is. Betreft export, dus geen BTW van toepassing.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
24 jan
Bonnen Uitzoekwerk voor Stichting
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die heel zorgvuldig alle bonnen van onze Stichting van het afgelopen jaar kan archiveren. Het is dus geen denkwerk maar moet wel heel keurig gebeuren.     Ik zie graag een reactie tegemoet.
4 jan
Financiële Benchmarking VvE’s
Beste freelancers,    Het gaat om benchmarking van de financiële gegevens van VvE’s. Wat komt er bij kijken om met algoritmen verbanden te leggen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
01-12-2018