Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Goedendag! Ik ben Marcel Persad en ik help (startende) ondernemers graag door het overnemen van enkele zorgen over de financiële aspecten van hun onderneming. Zo kan ik ondersteuning geven bij het schrijven van een goed ondernemingsplan en bijdragen aan een goede start door het helpen opzetten van een deugdelijke administratieve organisatie. Ik ben professioneel en gedreven om mijn meerwaarde te laten zien.

Ik heb naast een financiële opleiding (SPD Bedrijfsadministratie) ook een universitaire opleiding fiscaal recht genoten, met jarenlange ervaring als in administratieve, financiële en fiscale begeleiding van kleine en grote ondernemers.
Men kan bij mij terecht voor:
- opstellen bedrijfsplan
- financieel en fiscaal advies
- het verzorgen van de boekhouding
- aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, en vennootschapsbelasting

Ik neem niet iedereen als klant aan; voor een succesvolle relatie waar beide partijen beter van kunnen worden is het noodzakelijk dat er een 'klik' is en wij een gemeenschappelijk doe en vertrouwen in elkaar hebben. Daarom is een verkennend gesprek bij mij altijd gratis!

Ps: ik opereer als ZZP'er en werk grotendeels vanuit huis. Ik heb weinig overheadkosten en heb door mijn jarenlange ervaring een routine en efficiency ontwikkeld die mij in staat stelt goede kwaliteit tegen scherpe prijzen te leveren.
Ik bewijs dit graag door middel van scherpe offertes en steeds een goed eindresultaat neer te zetten.

Referenties

Datum:
22-08-2017
Van:
Michael Hommersen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Goede samenwerking met Marcel gehad, denkt mee en geeft goed advies. Zeer tevreden met het geleverde ondernemingsplan.
Datum:
25-07-2017
Van:
Rick Visser
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik heb zeer prettig samengewerkt met Marcel, hij denkt met je mee en laat je nadenken over de dingen die je wil bereiken, Marcel werkt vlot en netjes. Zeer zeker een aanrader.
Datum:
30-06-2017
Van:
Johan Amsterdam
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Ondernemingsplan voor Verhuisbedrijf
Beste freelancers,    Graag zou ik een ondernemingsplan willen laten schrijven over een nieuw op  te zetten verhuisbedrijf wat ik wil beginnen.    Mijn budget is beperkt, ik ben benieuwd wat u voor mij kan betekenen voor deze prijs.    Ik zie uw reactie reactie graag tegemoet.
Den Haag 11-09-2017
Facturen Boeken en Aangifte Omzet Belasting Winkel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand voor de boekhouding van mijn winkel. De facturen moeten nog geboekt worden van twee jaar, het gaat alleen om in en verkoop. Verder moet de aangiften omzet belasting even opnieuw gedaan worden.    De deadline hiervoor is 16 augustus 2017.    Ik hoor graag wat er mogelijk…
Bunschoten-Spakenburg 05-08-2017
Ondernemingsplan voor Affiliate Marketing Website
Hoi freelancers,    Ik ben op zoek naar een professional die voor mij een compleet ondernemingsplan wil schrijven.    Ik zoek een ondernemingsplan inclusief marktonderzoek en financieel plan die geschikt is financiering bij een bank. Dit betreft een ondernemingsplan voor een affiliate marketing website in tuin/kweek benodigdheden. …
Uitgeest 18-07-2017
Ondernemingsplan voor een Kleine Lunchroom
Beste freelancers,    Ik wil graag starten met een kleine lunchroom / snackbar in Amsterdam zuid. Hiervoor hen ik een ondernemingsplan nodig die ik aan de bank kan overhandigen voor een financiering.    Ik het graag binnen 3 weken hebben.  Wie kan mij daarbij helpen?
Amsterdam 14-06-2017
Hulp bij Ondernemingsplan Nieuw Bedrijfsconcept
Beste freelancers,    Voor het opzetten van een nieuw bedrijfsconcept ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het opzetten van een ondernemingsplan inclusief prognose zodat ik een krediet kan krijgen bij een bank. Ik heb in grote lijnen al onderzoek gedaan maar heb moeite om dit te vertalen in een helder plan.    …
Roden 12-06-2017

Vraag Marcel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden