Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Sharon

Sharon Weijel
Over Sharon

Mijn naam is Sharon Weijel. Ik ben geboren en getogen in Amstelveen. Nadat ik in 1997 mijn VWO diploma heb gehaald, ben ik direct gaan werken bij KPMG, alwaar ik 4 dagen werkte. Op de vrijdagen ging ik naar school. Tot 2002 heb ik bij KPMG gewerkt en ben ik opgeleid tot (assistent) accountant.

In 2002 heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Ik ben toen, tot 2007, bij diverse bedrijven in loondienst geweest. Vanaf 2005 heb ik mijn loondienst gecombineerd met mijn eigen boekhoud- en administratiekantoor . Vanaf 2007 heb ik mijn loondienst opgezegd en werk ik fulltime in mijn eigen onderneming.

Tot mei 2015 heb ik voor een groot deel van mijn tijd bij één klant doorgebracht. Dit was een juridisch- en fiscaal advieskantoor in hartje Amsterdam, alwaar ik in mijn eentje verantwoordelijk was voor de volledige accountancy praktijk. Toen ik bij...

 

Vraag Sharon direct om offerte


Stuur een bericht