Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Jerrel

JerrelOver Jerrel

Nadat ik 10 jaar ervaring opgedaan heb in financiële functies in het bedrijfsleven (in zowel Nederland als Noorwegen) ben ik medio 2016 mijn eigen bedrijf gestart. Sinds de start van mijn bedrijf heb ik mooie opdrachten mogen vervullen bij internationale bedrijven (o.a bij Kao, Expro, Weatherford, DSM & Mediq). Naast deze mooie interim opdrachten waarbij ik veelal op locatie zit is het mijn passie om kleine ondernemers te helpen met allerlei zaken op financieel gebied. 

Dit doe ik veelal op afstand, maar daar waar persoonlijk contact nodig is ben ik meer dan bereid om naar welke locatie in Nederland dan ook te rijden om er zo voor te zorgen dat de opdracht naar alle tevredenheid wordt afgerond.

De afgelopen tijd heb ik prognoses, een Excel administratie tool en een bedrijfsplan mogen schrijven en tevens doe ik de volledig boekhouding van een aantal ZZP'ers.
...

 

Vraag Jerrel direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht