Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Trainingswebsite Verbeteren (Inschrijving voor Cursisten)

Opdracht ID: 47129

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 23-03-2021
Reacties: 9
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 25-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben een trainingswebsite gebaseerd op Wordpress met een LMS plugin gericht op cursisten. Voor onze site zijn wij op zoek naar een freelancer die onze website kan optimaliseren waardoor cursisten zich nog makkelijker kunnen inschrijven en de administratie eenvoudig  kunnen afwikkelen. Daarnaast  willen wij de site voorzien van cursusdatamanagement en locatiemanagement.

Graag zouden wij uiteindelijk een fixed price afspreken voor het gehele project. Ben jij de freelancer die hiermee ervaring heeft, reageer dan op Hoofdkraan.nl en vergeet je ervaringen niet mee te sturen.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (9)

Roel
Roel
23-03-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Manolito
Manolito
23-03-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jeroen
Jeroen
23-03-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jonathan
Jonathan
23-03-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bart
Bart
23-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Henry
Henry
23-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jos
Jos
23-03-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Eyal
Eyal
23-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
24-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress developer (boekingswebsite)

Geplaatst: 9 jul
Ik heb voor een korte klus een developer nodig die vaardig is in het wijzigen van back-end wordpress. Specialiteiten: HTML, CSS, PHP, Jquery Kan per direct starten, kom in contact voor details. Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.: Nee Bestaande website moet worden vernieuwd.: Nee Domeinnaam en webhosting is niet vereist.: Nee De mogelijkheid voor een blog moet…

Wordpress website up to date houden

Geplaatst: 21 jun
Ik ben op zoek naar iemand die zo nu en dan miijn Wordpress website kan updaten en kleine aanpassingen kan doen. Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.: Nee Bestaande website moet worden vernieuwd.: Ja Domeinnaam en webhosting is niet vereist.: Nee De mogelijkheid voor een blog moet aanwezig zijn.: Nee Aanvullende vragen: Website mag op basis van template worden ontwikkeld.:…

WORD PRESS medewerker voor onderhoud en doorontwikkeling

Geplaatst: 18 jun
Beste freelancers, Voor onze WORD PRESS website STORICH Selfstorage ben ik op zoek naar een freelance medewerker (éénpitter) die op ad hoc basis het onderhoud doet, in staat is wijzigingen en uitbreidingen te realiseren enz. De website is nu in MVPstatus en zal in de loop van het jaar worden uitgebreid met meer functionaliteit. Budget €30-40 per uur.

Looking for a Wordpress Web Developer

Geplaatst: 14 jun
Hi there!  We need someone with the technical capacity to help us solve some issues we have on our website. From what I understood, we have a custom made template website hosted on Wordpress and at the moment there are issues on adding pages and updating existing pages on the website. We need someone's help to fix this and make it workable again. Could you please advise on whether you would…

Digital Marketeer Woocommerce and Wordpress

Geplaatst: 18 jun
Beste freelancer, ik zoek iemand die veel ervaring heeft met Woocommerce en Wordpress. Ik heb een webshop die op deze platforms draait en heb af en toe ondersteuning nodig om alles netjes te houden in de webshop. Bij voorbeeld met het installeren van plugins, updates, SEO en het leveren van webshop foto's. Ben jij onze topper?

Interieur website bouwen

Geplaatst: 28 jun
Ik wil een website laten bouwen. Met diensten en een boeking agenda en ik wil goedvindbaar zijn op Google. Ik heb een website die ik heb gemaakt waar ik heel blij mee ben alleen kan ik er geen planning of agenda bij zetten dit zou ik graag willen zodat mijn klanten direct kunnen boeken en mijn agenda kunnen annuleren.  Graag zo snel mogelijk online!

Aanpassen van layout na update van plugins aan website

Geplaatst: 20 jun
Hallo, Ik heb vorige week een paar Plugins geupdated in mijn website www.jupiterhealthplanet.be en ik stel vast dat de lay-out van mijn website sindsdien licht gewijzigd is. De website is in 2018 gemaakt met een page builder (visual composer), De meeste wijzigingen breng ik zelf aan. Ik zoek iemand die mijn website kan verbeteren waar nodig, terug de kleuren zettenvan vorige maand aan een betaalbare…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht