Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekstschrijver voor Website over Events & Weddings

Opdracht ID: 49122

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 11-10-2021
Reacties: 8
Locatie: Roelofarendsveen, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 13-10-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Via deze weg zet ik graag de zoekopdracht uit naar een freelancer die goed is in het schrijven en corrigeren van teksten. Ik ben bezig met de opbouw van mijn website en ik heb naar schatting zo'n 70% van de teksten al klaar. Maar ik ben er gewoonweg nog niet tevreden over en heb er eigenlijk ook helaas te weinig tijd voor.

Nu ben ik dus op zoek naar een leuke tekstschrijver die de teksten voor mijn website zou kunnen schrijven/afmaken. Ik specialiseer mij in het bedenken, regelen en uitvoeren van Business Events en (particuliere) Weddings.

Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die al soortgelijke teksten oid voor een organisatie heeft geschreven. Het moet niet te zoet zijn en het mag wel een beetje stoer zijn, met zo nu en dan een humoristische inslag.
Mocht je interesse hebben in deze opdracht, zou ik graag een linkje of een korte portfolio ontvangen, zodat ik deze kan inkijken. Graag even aanvullend met een richtlijn qua prijs.

Tot zover mijn input, heb je eventueel nog vragen of interesse? Dan hoor ik het uiteraard graag!

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (8)

Marloes
Marloes
11-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Alice
Alice
11-10-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Elena
Elena
11-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Mieke
Mieke
11-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Brigitte
Brigitte
11-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marijn
Marijn
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Chiel
Chiel
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Vincent
Vincent
12-10-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance tekstschrijver opdrachten

Freelance Copywriter voor Product Beschrijvingen

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een copywriter die voor mijn website de producten beschrijving kan schrijven en om de site er beter uit te laten zien door meer informatie te geven op te homepage. Ik hoor graag van jullie.

Copywriter voor Herschrijven van Webpagina

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance copywriter voor het herschrijven van de webpagina. De tekst op de pagina kan duidelijker en de opbouw kan verbeterd worden. Over ons Wij zijn een online marketing bureau voor de overheid. Wij hebben honderden projecten uitgevoerd voor tientallen gemeenten, non-profit organisaties en overheden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

(SEO) Tekstschrijver Gezocht

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Ik ben op korte termijn op zoek naar een SEO tekstschrijver. De opdracht betreft: 1) het schrijven van teksten (van minimaal 500 woorden) 2) voor 5 verschillende websites/klanten 3) je krijgt de SEO keywords waar je moet letten van ons door Ik maak graag een prijsafspraak o.b.v. een fixed prijs per tekst/pagina.

Tekst Correctie Website

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe website zou ik graag de teksten willen laten controleren op spelling en zinsopbouw. Bij interesse kan ik een link doorsturen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Tekstschrijver voor Flyer en Website Coaching

Geplaatst: 27-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver die coaching/healingactiviteiten op een hele toegankelijke manier kan beschrijven. Een levendige, gevoelsmatige en creatieve schrijver die enthousiast een JA voelt. Ik hoor het graag!

Tekstschrijver voor Dakdekker Branche

Geplaatst: 05-12-2022
Beste freelancers, Voor de website in de dakdekker branche zijn we op zoek naar een tekstschrijver. Graag horen we: wie je bent, wat je ervaring is, de levertijd, een voorbeeld van een eerder geschreven pagina en je tarief. Pas je binnen ons gewenste profiel, dan willen we graag een proeftekst laten schrijven. Uiteraard betaald. Bevalt dit? Dan gaan we graag een langdurige samenwerking met je aan.…

SEO Geoptimaliseerde Product Omschrijvingen

Geplaatst: 15-12-2022
Beste freelancers, Op dit moment hebben wij 68 producten in onze webshop, voor al deze producten dient de productomschrijving herschreven te worden zodat dit passend is binnen een goede SEO strategie. Hierbij zitten wij te denken aan minimaal 350 woorden per product. Welke freelancer wilt hier meteen zijn/haar tanden inzetten en kan vandaag nog beginnen met ons te helpen? Mocht de opdracht bevallen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht