Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekstschrijver voor Website over Events & Weddings

Opdracht ID: 49122

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 11-10-2021
Reacties: 9
Locatie: Roelofarendsveen, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 13-10-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Via deze weg zet ik graag de zoekopdracht uit naar een freelancer die goed is in het schrijven en corrigeren van teksten. Ik ben bezig met de opbouw van mijn website en ik heb naar schatting zo'n 70% van de teksten al klaar. Maar ik ben er gewoonweg nog niet tevreden over en heb er eigenlijk ook helaas te weinig tijd voor.

Nu ben ik dus op zoek naar een leuke tekstschrijver die de teksten voor mijn website zou kunnen schrijven/afmaken. Ik specialiseer mij in het bedenken, regelen en uitvoeren van Business Events en (particuliere) Weddings.

Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die al soortgelijke teksten oid voor een organisatie heeft geschreven. Het moet niet te zoet zijn en het mag wel een beetje stoer zijn, met zo nu en dan een humoristische inslag.
Mocht je interesse hebben in deze opdracht, zou ik graag een linkje of een korte portfolio ontvangen, zodat ik deze kan inkijken. Graag even aanvullend met een richtlijn qua prijs.

Tot zover mijn input, heb je eventueel nog vragen of interesse? Dan hoor ik het uiteraard graag!

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (9)

Marloes
Marloes
11-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Alice
Alice
11-10-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Elena
Elena
11-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Mieke
Mieke
11-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Brigitte
Brigitte
11-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marijn
Marijn
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Chiel
Chiel
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Vincent
Vincent
12-10-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Mandy
Mandy
12-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance tekstschrijver opdrachten

Web Tekstschrijver voor Complex ICT Bedrijf

Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, Ik zoek voor een complexe internet start-up een ICT georiënteerde website tekstschrijver die Engelstalige teksten kan schrijven en kan helpen de website vorm te geven. Doel is eerst een MVP website te ontwikkelen en daarna met deze opdrachtnemer steeds verder uit te breiden. De start-up heeft door de complexiteit van hun propositie problemen 'duidelijk uit te leggen'…

Tekstschrijver voor Top 10 Lijstjes en Blogs

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik zoek een tekstschrijver die op regelmatige basis top 10 lijstjes voor mij wil uitschrijven/uitwerken. Om te beginnen gaat het om 4 informele top 10 blogartikelen in de spellen/speelgoed niche. Ter indicatie: gemiddeld zullen de artikelen op zo'n 1000-1200 woorden uit komen. Spreekt dit jou aan, dan hoor ik graag van je om een offerte en budget te bespreken.

Webteksten voor Personal Trainer

Geplaatst: 10 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van bondige en aantrekkelijke teksten voor een personal trainer. Website staat klaar, nu de juiste tekst nog. In samenwerking met eigenaar. Belangrijk is dat tekstschrijver goed aanvoelt wat de bedoeling is. Interesse? Reageer direct!

Native Vlaamse Tekstschrijver Gezocht

Geplaatst: 30 sep
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Vlaamse tekstschrijver voor het schrijven en herschrijven van teksten. Voor veel teksten zijn bronteksten van dezelfde opdrachtgever beschikbaar. Dit zijn Nederlandse teksten. Het is de bedoeling dat deze worden herschreven voor de Vlaamse site en Vlaamse markt. Er zullen ook nieuwe teksten moeten worden geschreven. Wij zoeken dus een native Vlaming. Iemand…

SEO Engelstalige Teksten voor Metaalindustrie

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Direct en to the point: Wij bieden hier een Engelstalige SEO tekstschrijver de volgende opdracht aan: - Engelstalige SEO B to B teksten en B to B leaflet teksten schrijven voor een internationaal bedrijf actief in de metaalindustrie en gevestigd in Twente - Doorlooptijd opdracht 3 tot 5 maanden. Medio 3 oktober eerste helft teksten gereed en overige lever je in de weken daarna aan.…

Teksten voor Natuurlijke Cosmetica Producten

Geplaatst: 27 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die op een professionele wijze teksten kan schrijven voor natuurlijke cosmetica producten voor op de webshop en BOL.com. Het is ook van belang er rekening wordt gehouden met SEO.  Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Redacteur voor Schrijven Zorg Artikelen

Geplaatst: 22 aug
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren een gedreven redacteur (m/v) die maandelijks een redactionele bijdrage wil leveren aan een Informatiekrant zorg gerelateerd.  Wat wij bieden De opdrachten variëren van advertorials / vrije redactie. De vergoeding is per artikel en bedraagt 70,- De opdrachten komen maandelijks terug. Gemiddeld voor staat er maximaal 2 uur…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht