Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Marloes

Marloes
Over Marloes

Hi! Ik ben Marloes, freelance copywriter. Ik heb ervaring met het zowel in het Nederlands als Engels schrijven en redigeren van SEO webteksten en blogs over uiteenlopende onderwerpen, nieuwsartikelen, SOPs en social media content. Maar ik ben ook thuis in digital marketing, wat mijn dagelijks brood is naast mijn ondernemerschap!

Nieuwsgierig en vrolijk als ik ben, vind ik bijna alles leuk- maar natuurlijk heb ik specialisaties. 
Vanwege mijn jarenlange ervaring als biotechnisch analist ben ik thuis in wetenschappelijk onderzoek, en heb ik veel kennis van kleine (huis)dieren. Kortom: voor teksten die hieraan gerelateerd zijn draai ik mijn pen niet om (dat rijmt).  

Naast dieren en wetenschap hebben ook gezondheid en voeding mijn specifieke interesse; zowel de wetenschappelijke benadering als de alternatieve. Ik heb bijvoorbeeld een serie KOAG/KAG-approved blogs geschreven voor een bedrijf in elite voedingssupplementen. Voor teksten over voeding en gezondheid -waarmee je jezelf...

 

Portfolio

vastgoed blog
Loading.

nieuwsartikelen
Loading.

SEO webteksten
Loading.

social media content
Loading.

health blogs
Loading.

Engelse vertaling blog en producttekst
Loading.

 

Vraag Marloes direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Dash of Ginger
0628215688
KvK-nummer: 81110596