Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Tekstschrijver voor Beauty E-Book (PDF)

Geplaatst op:
10 april 2019 14:25
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Overige Tekst & Vertaling
Opdracht ID:
38777
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 100 p.u.
Locatie:
Kerkrade, Limburg

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die een professioneel E-Book (PDF) voor ons kan schrijven (liefst iemand die het later ook kan vertalen naar Engels). Het hoeft niet heel uitgebreid. We willen een mooi klein E-book met dit keer als thema beauty met foto's en iets wat er kort, krachtig en spetterend uitziet.

Mocht de samenwerking goed verlopen kunnen we erna verder gaan, we hebben nog meer thema's waar we een E-Book aan willen koppelen.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Dominique Dominique 10-04-2019
referentiesterren
2 referenties
Didi Didi 10-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Bastiaan Bastiaan 10-04-2019
referentiesterren
3 referenties
Maya Maya 10-04-2019
Lotte Lotte 10-04-2019
referentiesterren
6 referenties
Alice K Alice K 10-04-2019
Yvonne Yvonne 10-04-2019
Nick Nick 11-04-2019
Marije Marije 11-04-2019
Alexandra Alexandra 11-04-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Controleren en Verbeteren van Audiotranscriptie
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die audio teksten in Sonix wil verbeteren. Sonix is een programma die audio tekst omzet in geschreven tekst. Er zitten alleen nog veel fouten in. Wij hebben een Sonix account, hierin staan teksten deze verbeterd moeten worden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
18 jan
Productteksten Vertalen Engels, Frans en Duits
Beste freelancers,    Wij zoeken een vertaler die onze producten in het Engels, Frans en Duits kan vertalen vanuit het Nederlands. Het gaat in eerste instantie om een product tekst over hondensnacks bestaande uit ca. 260 woorden.  Belangrijk is dat de juiste freelancer weet wat de juridische vereisten zijn voor productteksten in…
16 jan
Ondertitelen van 9 Nederlandstalige Video's
Beste freelancers,    Ik wil 9 video's laten voorzien van ondertiteling, en dan klaarzetten weer als MP4 bestand. De video's zullen worden gebruikt voor online marketing (website/LinkedIn). Het gaat om 9 Nederlandstalige video's.    Heb je ervaring en ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
15 jan
Speechschrijver Gezocht voor een Bruiloft
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een speech voor een bruiloft kan schrijven. De bruiloft duurt 3 dagen en de bruidegom wil graag iedere dag een deel van het verhaal vertellen. Het verhaal gaat over zijn familie en genodigden en mag een lach en een traan (niet te zoetsappig) bevatten.    Welke speechschrijver…
9 jan
Opzetten van Interne Nieuwsbrief (Complete Redactie)
Beste freelancers,   Wij hebben een brede bedrijfsvoering op het gebied van tuinbouw, gebiedsontwikkeling en energie met verschillende werkmaatschappijen. Om de werkmaatschappijen onderling op de hoogte te houden willen wij een interne nieuwsbrief opzetten die wij willen laten drukken en rondsturen naar alle medewerkers (ca. 500). …
9 jan
Proeflezen Commerciƫle Webtekst Native Arabisch
Beste freelancers,    Wij zijn een internationale e-commerce company en voor onze commerciële teksten zijn wij op zoek naar een Arabisch sprekend freelancer.    De juiste freelancer is op korte termijn beschikbaar en spreekt native Arabisch die onze webteksten kan controleren en verbeteren.    Kan jij ons helpen,…
6 jan
Projectplan Redigeren en Corrigeren
Beste freelancers,    Ik heb een tekst (een projectplan) van 6 a 8 pagina's die geredigeerd en gecorrigeerd moet worden. Ik heb het deze week nog nodig, uiterlijk zaterdag 28 December.     Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.   
23-12-2019