Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Tekst & Vertaling >
 3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Teksten voor Supplementen Webshop Schrijven

Opdracht ID: 47010

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 15-03-2021
Reacties: 4
Locatie: Gelderland, Gelderland
Laatst gewijzigd: 15-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze webshop biedt bezoekers een groot assortiment aan supplementen en sportvoeding. Er wordt in totaal in 16 landen verkocht, voor Nederland zoeken we een ervaren professionele tekstschrijver.

De content op onze website voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Er mogen namelijk juridisch geen fouten in staan (geen medische claims die niet door de EU goedgekeurd zijn) en het moet ook nog eens begrijpelijk blijven voor de consument.

Wat wordt er van jou verwacht?
 • Het verstand hebben van de gezondheidsbranche/voedingssupplementen is een vereiste.
 • Je moet bekend zijn met de regels van KOAG (gezondheidsclaims) en erg belangrijk ook kennis hebben van de gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, die op dit moment in behandeling bij de EFSA.
 • Je mag van ons bestaande teksten van andere website/shops halen als inspiratie om je eigen teksten te maken, bijvoorbeeld je haalt teksten van een Engelse Franse, Italiaanse website af en herschrijft deze zo dat de teksten uniek zijn voor Nederland.
 • Je schrijft vlot, foutloos, helder en begrijpelijk. 
 • Je beschikt over kennis op het gebied van SEO en je weet dus hoe je belangrijke zoekwoorden op een natuurlijke wijze moet laten terugkomen in jouw teksten.
 • Je staat ingeschreven bij de KvK en kunt ons factureren voor je geleverde diensten.
 • Je kan zelfstandig werken en vindt het leuk om je eigen stijl toe te passen bij tal van gezondheid gerelateerde onderwerpen.
 • Supplementen die wij verkopen bevatten bijvoorbeeld: L-Carnitine, L-arginine, D-ribose, PeptoPro, Collageen, Maitake, Reishi, Shiitake, Cordyceps. Dit moet je wel wat zeggen.

Wat kun je van ons verwachten?
• De Engelse basis teksten van de supplementen waar je over je moet schrijven, leveren wij aan. (ingrediënten overzicht etc.) jij schrijft dan een basistekst voor alle supplementen (in 1 stijl die overal op de site terugkomt).
• Bevalt onze samenwerking? Dan kunnen we naar de mogelijkheden op de lange termijn kijken. Onze webshop bevindt zich nu in de beginfase, iedere maand komen er 3 tot 5 nieuwe producten bij.
• zelfstandig werken wordt op prijs gesteld, maar dat neemt logischerwijs niet weg dat je altijd met vragen bij ons terechtkunt.

Heb je interesse of vragen? We sturen je graag meer informatie toe. Graag je ervaringen vermelden plus eventuele linkjes naar teksten die je al geschreven hebt en vooral de kennis die je hebt. Reageer direct!

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (4)

Timo
Timo
15-03-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Simone
Simone
15-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Karin
Karin
15-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rien
Rien
15-03-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance tekstschrijver opdrachten

Website laten vertalen

Geplaatst: 7 okt
Website laten vertalen van het Nederlands, naar Engels en Duits. - Ervaren freelancer gezocht, starten aub zo spoedig mogelijk. (oktober 2023) - Deadline voor 1 november 2023 klaar.  - De opdracht mag op afstand uitgevoerd worden.   

Website Vertalen Engels naar Nederlands

Geplaatst: 20 sep
Beste vertalers, Wij zoeken een vertaler Engels-Nederlands om 13 websitepagina's te vertalen. Het gaat om onze website in IT and cyberveiligheid. Het aantal woorden per pagina is verschillend. Er zijn ongeveer 500 woorden per pagina. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt!

Herschrijven tekst - webshop

Geplaatst: 26 sep
Beste, Wij zijn opzoek naar een persoon die voor onze nieuwe webshop teksten (SEO vriendelijke kan herschrijven). Wij hebben voorbeelden van teksten die wij graag terug willen zien op onze webshop maar deze dienen net anders te worden beschreven. Wij hebben 2 voorbeeld webshops waar wij de teksten vandaan zouden kunnen halen en herschrijven. Hoor het graag of je komende week beschikbaar bent. Met…

Tekstschrijver affiliate website

Geplaatst: 26 aug
Hallo Allemaal, Voor een website op het gebied van baby's ben ik op zoek naar een tekstschrijver. Het gaat vooral om het schrijven van vergelijkingsartikelen. Ontvang graag een bericht van schrijvers die mij kunnen helpen. Ik hoor graag iets over je ervaring, zie graag voorbeeldteksten en hoor graag wat de eventuele kosten zijn en waar dit van af hangt.

Webtekst schrijven

Geplaatst: 19 jul
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een tekstschrijver die voor onze nieuwe website de tekst kan schrijven die ook nog eens Google vriendelijk is . Het zal niet heel veel tekst zijn. Ongeveer 500-1000 Woorden . ik hoor graag wie me kan helpen.

Tekstschrijver website

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een tekst schrijver voor mijn website. Dit kan in grote lijnen een vertaling zijn van een andere website (vanuit de fabrikant). Dus wanneer jij een Engelstalige website kan vertalen in het Nederlands, ben je ook van harte welkom.  

Schrijver inspirerende SEO teksten

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Voor mijn webshop in beddengoed waar kennis en persoonlijk advies kernwaardes zijn, ben ik op zoek naar iemand die inspirerende SEO teksten schrijft. Hierbij is het wel belangrijk dat de tekst ook echt aansluit bij waar mensen naar op zoek zijn. Een producttekst moet alle belangrijke informatie bevatten welke de gebruiker wil weten over het product. Het is daarbij goed om telkens…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht