Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Tekst & Vertaling >
 3. Webtekstschrijver

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
15 maart 2021 14:25

Budget
€ 1000 tot 2000
Locatie
Gelderland, Gelderland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Webtekstschrijver
Opdracht ID
47010

Teksten voor Supplementen Webshop Schrijven

1000 tot 2000 Gelderland, Gelderland (4) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
15 maart 2021 14:25
Categorie
Tekst & Vertaling
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Onze webshop biedt bezoekers een groot assortiment aan supplementen en sportvoeding. Er wordt in totaal in 16 landen verkocht, voor Nederland zoeken we een ervaren professionele tekstschrijver.

De content op onze website voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Er mogen namelijk juridisch geen fouten in staan (geen medische claims die niet door de EU goedgekeurd zijn) en het moet ook nog eens begrijpelijk blijven voor de consument.

Wat wordt er van jou verwacht?
 • Het verstand hebben van de gezondheidsbranche/voedingssupplementen is een vereiste.
 • Je moet bekend zijn met de regels van KOAG (gezondheidsclaims) en erg belangrijk ook kennis hebben van de gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, die op dit moment in behandeling bij de EFSA.
 • Je mag van ons bestaande teksten van andere website/shops halen als inspiratie om je eigen teksten te maken, bijvoorbeeld je haalt teksten van een Engelse Franse, Italiaanse website af en herschrijft deze zo dat de teksten uniek zijn voor Nederland.
 • Je schrijft vlot, foutloos, helder en begrijpelijk. 
 • Je beschikt over kennis op het gebied van SEO en je weet dus hoe je belangrijke zoekwoorden op een natuurlijke wijze moet laten terugkomen in jouw teksten.
 • Je staat ingeschreven bij de KvK en kunt ons factureren voor je geleverde diensten.
 • Je kan zelfstandig werken en vindt het leuk om je eigen stijl toe te passen bij tal van gezondheid gerelateerde onderwerpen.
 • Supplementen die wij verkopen bevatten bijvoorbeeld: L-Carnitine, L-arginine, D-ribose, PeptoPro, Collageen, Maitake, Reishi, Shiitake, Cordyceps. Dit moet je wel wat zeggen.

Wat kun je van ons verwachten?
• De Engelse basis teksten van de supplementen waar je over je moet schrijven, leveren wij aan. (ingrediënten overzicht etc.) jij schrijft dan een basistekst voor alle supplementen (in 1 stijl die overal op de site terugkomt).
• Bevalt onze samenwerking? Dan kunnen we naar de mogelijkheden op de lange termijn kijken. Onze webshop bevindt zich nu in de beginfase, iedere maand komen er 3 tot 5 nieuwe producten bij.
• zelfstandig werken wordt op prijs gesteld, maar dat neemt logischerwijs niet weg dat je altijd met vragen bij ons terechtkunt.

Heb je interesse of vragen? We sturen je graag meer informatie toe. Graag je ervaringen vermelden plus eventuele linkjes naar teksten die je al geschreven hebt en vooral de kennis die je hebt. Reageer direct!
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Timo
15-03-2021
Simone
15-03-2021
Karin
15-03-2021
Rien
15-03-2021

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
15 maart 2021 14:25

Budget
€ 1000 tot 2000
Locatie
Gelderland, Gelderland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Webtekstschrijver
Opdracht ID
47010

Opdrachten in dezelfde categorie

Creatieve (SEO) Tekstschrijver Gezocht voor Artikel over Mod...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een creatieve tekstschrijver die een goede SEO tekst kan maken.    Het gaat om een tekst van 1000 -1500 woorden over een onderwerp wat mode gerelateerd is.  Deadline is einde van de week (25 april). Wie kan me helpen met het schrijven van het artikel?    Bij interesse zie…
20 apr
Freelance Commerciële B2B Tekstschrijver Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de gezondheid van de werknemers, met als doel een verlaging van het ziekteverzuim. Ons team bestaat uit een aantal wetenschappers en we ontwikkelen o.a. op maat trajecten.  Om deze trajecten goed onder de aandacht te brengen, willen we via de bedrijfspagina op LinkedIn en/of…
14 apr
Freelancer tbv Webteksten voor Online Platform over Waterspo...
Beste freelancers,    Wij hebben sinds kort een online platform waarop we alles voor water recreatie aanbieden. Denk hierbij aan een vakantiehuisje aan het water, watersportmogelijkheden, huren van een boot of restaurants aan of op het water.     Onze website is compleet maar de tekst dient geoptimaliseerd te worden, wij zoeken…
13 apr
Freelancer voor Website Teksten van Nieuw Modemerk
Beste freelancers,    Voor een nieuw modemerk zijn we op zoek naar een schrijver die voor de items in de webshop en de website mooie, verleidelijke teksten kan schrijven.    Het gaat om een nieuw damesmodemerk wat zich richt op kimono's als luxueus modeitem.    Geïnteresseerd in deze opdracht en direct…
12 apr
Freelance Webtekstschrijver Gezocht voor Kleine Website
Beste freelancers,    Ik ben bezig met het maken van mijn website waarin ik mijn diensten als filmmaker ga aanbieden. Het wordt een website van ± 5 pagina's waarin ik beschrijf welke producten/diensten ik lever, wie ik ben en wat mijn visie/missie is.    Omdat ik zelf ook websites bouw weet ik ongeveer hoe het eruit gaat…
8 apr
Webtekstschrijver voor Nieuw IT en Marketing Bedrijf
Beste freelancers,    Ons bedrijf zoekt - voor onze nieuwe website - iemand die goed is in het creatief omschrijven van onze taken. Wij zoeken dus naar een content writer/tekstschrijver. De freelancer zal op basis van ons werkgebied, onze diensten en service op een mooie manier moeten kunnen omschrijven wat we allemaal voor zowel…
5 apr
Web Teksten Schrijven met SEO Keywords
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een schrijver die mij kan helpen met teksten voor mijn website. Het gaat hier om een vooraf gemaakte keywordanalyse voor SEO dat als basis dient voor de volgende pagina’s: About me pagina Wie en wat we doen 5 hoofdcategorie Aantal kleine teksten voor bij specifiekere opdrachten.   Graag…
29 mrt
Toon meer