Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Tekst & Vertaling >
 3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Teksten voor Supplementen Webshop Schrijven

Opdracht ID: 47010

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 15-03-2021
Reacties: 4
Locatie: Gelderland, Gelderland
Laatst gewijzigd: 15-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze webshop biedt bezoekers een groot assortiment aan supplementen en sportvoeding. Er wordt in totaal in 16 landen verkocht, voor Nederland zoeken we een ervaren professionele tekstschrijver.

De content op onze website voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Er mogen namelijk juridisch geen fouten in staan (geen medische claims die niet door de EU goedgekeurd zijn) en het moet ook nog eens begrijpelijk blijven voor de consument.

Wat wordt er van jou verwacht?
 • Het verstand hebben van de gezondheidsbranche/voedingssupplementen is een vereiste.
 • Je moet bekend zijn met de regels van KOAG (gezondheidsclaims) en erg belangrijk ook kennis hebben van de gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, die op dit moment in behandeling bij de EFSA.
 • Je mag van ons bestaande teksten van andere website/shops halen als inspiratie om je eigen teksten te maken, bijvoorbeeld je haalt teksten van een Engelse Franse, Italiaanse website af en herschrijft deze zo dat de teksten uniek zijn voor Nederland.
 • Je schrijft vlot, foutloos, helder en begrijpelijk. 
 • Je beschikt over kennis op het gebied van SEO en je weet dus hoe je belangrijke zoekwoorden op een natuurlijke wijze moet laten terugkomen in jouw teksten.
 • Je staat ingeschreven bij de KvK en kunt ons factureren voor je geleverde diensten.
 • Je kan zelfstandig werken en vindt het leuk om je eigen stijl toe te passen bij tal van gezondheid gerelateerde onderwerpen.
 • Supplementen die wij verkopen bevatten bijvoorbeeld: L-Carnitine, L-arginine, D-ribose, PeptoPro, Collageen, Maitake, Reishi, Shiitake, Cordyceps. Dit moet je wel wat zeggen.

Wat kun je van ons verwachten?
• De Engelse basis teksten van de supplementen waar je over je moet schrijven, leveren wij aan. (ingrediënten overzicht etc.) jij schrijft dan een basistekst voor alle supplementen (in 1 stijl die overal op de site terugkomt).
• Bevalt onze samenwerking? Dan kunnen we naar de mogelijkheden op de lange termijn kijken. Onze webshop bevindt zich nu in de beginfase, iedere maand komen er 3 tot 5 nieuwe producten bij.
• zelfstandig werken wordt op prijs gesteld, maar dat neemt logischerwijs niet weg dat je altijd met vragen bij ons terechtkunt.

Heb je interesse of vragen? We sturen je graag meer informatie toe. Graag je ervaringen vermelden plus eventuele linkjes naar teksten die je al geschreven hebt en vooral de kennis die je hebt. Reageer direct!

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (4)

Timo
Timo
15-03-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Simone
Simone
15-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Karin
Karin
15-03-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rien
Rien
15-03-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance tekstschrijver opdrachten

Nalopen van Portugese teksten voor een website

Geplaatst: 21 jun
Voor een meertalige website over Amsterdam zoek ik een native Portugese vertaler die mijn Website in het Portugees kan nalopen of het juist vertaald is. Kennis van Wordpress en eventueel Divi is belangrijk. De tekst wordt door een vertaalmachine vertaald. Daarna moet worden gekeken of het juist is vertaald. Het is een voordeel als je ervaring hebt in vertalen en corrigeren van teksten. Het gaat om…

Vertaler Italiaans voor nalopen teksten op website

Geplaatst: 21 jun
Voor een meertalige website over Amsterdam zoek ik een native Italiaanse vertaler die mijn Website in het Italiaanse kan nalopen of het juist vertaald is. Kennis van Wordpress en eventueel Divi is belangrijk. De tekst wordt door een vertaalmachine vertaald. Daarna moet worden gekeken of het juist is vertaald. Het is een voordeel als je ervaring hebt in vertalen en corrigeren van teksten. Het gaat…

Voor een koffiemerk op zoek naar een creatieve schrijver

Geplaatst: 22 mei
Ben jij een koffieliefhebber met een passie voor schrijven? Dan zoeken wij jou! Voor ons koffiemerk zoeken we een creatieve blogschrijver. Je schrijft blogs van 500-750 woorden voor €50-75 per stuk. Affiniteit met koffie is een must, diepgaande kennis niet – die krijg je van ons (in de briefing). Interesse? Stuur ons een berichtje waarom jij denkt dat je de geschikte kandidaat bent en leg…

Tekstschrijver gezocht! Werk flexibel inzetbaar

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je marktconform. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Content specialist (tekst schrijver)

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancer We zijn op zoek naar iemand die de teksten voor op websites die we ontwikkelen kan schrijven. Onze huidige contentspecialist is gestopt en in vaste dienst gegaan ;-( De eerste opdracht zou gaan om een vraag en aanbod website/app. Het gaat om de content(tekst) voor op de website. Bij een prettige samenwerking, kan het gaan om meerdere opdrachten. Sta jij hiervoor open? Alvast bedankt.…

Interieur tekst schrijver gezocht

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ben op spoed naar iemand die ervaring heeft om teksten te schrijven in de meubelbranche, die dus ervaring heeft met stoffen, vormen, aankleding, eigenlijk dus een interieur tekst schrijver, vooral gericht op slaapkamers en op het gebied van boxsprings.

Blog/case copywriter

Geplaatst: 6 jan
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar iemand die elke maand een case of blog kan schrijven voor op onze website. De case kan gaan over een campagne of project die we recent hebben gedraaid, of over een interessant onderwerp waar wij bepaalde learnings of insights van hebben. Wat zijn precies je taken: 1. Je voert elke maand een kort interview met iemand die verstand heeft van de case of blog-onderwerp.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht