Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Sheabutter Webshop Vertalen naar het Engels

Geplaatst op:
11 mei 2020 07:25
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
43407
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een Nederlandse website naar het Engels. 

Over ons
Wij verkopen producten met sheabutter. De Afrikaanse bevolking ontdekte dit geheime ingrediënt in de noten van de Boom des Levens, ook wel Karité boom genoemd. De heilzame boter is sinds eeuwen geroemd en geëerd door haar bijzonder heilzame en helende werking voor de huid. Al onze producten bestaan uit plantaardige oliën en onbewerkte, biologische sheabutter.
Niet alleen de verzorgingsproducten maar ook onze verpakkingen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Wij gebruiken hoogwaardig violet glas voor de verpakkingen. Dit zorgt voor een goede houdbaarheid van de producten en bescherming tegen UV licht. Alle potten en flessen zijn van recyclebaar glas.
Wij willen een wereld van bewustzijn en respect voor natuurlijke gezondheid en schoonheid creëren. Door te kiezen voor onze producten, met enkel natuurlijke ingrediënten, zonder bewerking en dus zonder waterverspilling, gebruik van vervuilend plastic en giftige chemicaliën, dragen we samen bij aan gezonde leefomstandigheden. En een gezonde stralende huid.

Kan jij helpen de website te vertalen? Stuur ons een bericht.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Yvonne Yvonne 11-05-2020
referentiesterren
1 referentie
Irene Irene 11-05-2020
Daniel Daniel 11-05-2020
Jet Jet 11-05-2020
referentiesterren
4 referenties
Chantal Chantal 11-05-2020
referentiesterren
4 referenties
Hans Hans 11-05-2020
referentiesterren
1 referentie
Eveline Eveline 11-05-2020
Coen Coen 11-05-2020
referentiesterren
9 referenties
Lara Lara 11-05-2020
Mark Mark 11-05-2020
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Vertaling van Blog Artikel Noors naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met de vertaling van verschillende blogartikelen van het Noors naar het Nederlands.    Het betreft in totaal ca. 7800 woorden en het gaat over incontinentie, de artikelen staan allemaal in aparte word documenten. We zouden de teksten graag in de komende…
29 mei
Native Speaking Vertaler NL - Italiaans
Beste freelancers,    Ik zoek een vertaler/tolk Italiaans- Nederlands die op regelmatige basis mij kan assisteren om (voornamelijk privé) zaken te regelen in Italië. Ik ben daar woonachtig maar beheers de taal niet voldoende.    Mijn voorkeur gaat uit naar een native speaking en iemand die de cultuur en regels goed kent…
24 mei
Medisch Dossier Vertalen van NL - Engels
Beste freelancers,    Ik heb een medische dossier wat ik graag zou willen vertalen in het engels. Het dossier bestaat uit 27 pagina's     Is dat mogelijk en aan wat voor bedrag moet ik ongeveer denken.
19 mei
Vertalen Website NL - Engels voor Hovenier
Beste freelancers,    Wij zijn een hoveniersbedrijf en hebben een Nederlandse website bestaande uit ca. 10 pagina's. Hierop staan ondermeer onze diensten en projecten beschreven en een aantal basis pagina's zoals contact ed.    We willen heel graag een Engelse versie van onze huidige website en zijn daarom op zoek naar een…
15 mei
Duitstalige Vertaler voor Webshop (SEO Kennis)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een native Duitse vertaler die SEO gespecialiseerd is. Wij verkopen hippe en kleurrijke outdoorlaarzen voor warme en droge voeten.     Kan je ons helpen? We zien je offerte graag tegemoet.
7 mei
Tekst Corrigeren Frans, Spaans, Duits of Engels
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar freelancers die nauwkeurig te werk gaan en hun werk kwalitatief goed uitvoeren. Daarnaast is het van belang dat je een van de volgende talen perfect beheerst:  Engels, Duits, Spaans of Frans (in geschrift en woord).    De opdracht is vrij eenvoudig. Het gaat om het beluisteren van een…
27 apr