Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Daniel

DanielOver Daniel

Ik ben Daniël Vergouwen gespecialiseerd in copywriting en online marketing. Ik heb voor diverse bedrijven gewerkt waar ik advies gaf over online marketing, copywriting en marktonderzoek. Daarnaast heb ik de opdrachten ook uitgevoerd. 

Daarnaast ben ik graag met taal bezig. Het ene moment schrijf ik over wijn en het andere moment over energie. Vooral het spelen met taal vind ik erg leuk, wat terug te zien is in de teksten. Natuurlijk is elke opdrachtgever anders, met andere verwachtingen. Daarin voldoe ik altijd, door goede communicatie en een berg creativiteit. Ik denk graag (vrijblijvend) mee met het schrijven van blogs, webteksten en social media content. 

Daarnaast vind ik het ook leuk om nieuwe talen te leren. Hierdoor spreek ik vloeiend Duits, Frans, Engels en Nederlands. Op dit moment ben ik ook bezig om Italiaans toe te voegen aan mijn portfolio. Met deze kennis help ik u graag...

 

Portfolio

teksten vertalen NL-Du
Loading.

 

Vraag Daniel direct om offerte


Stuur een bericht