Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Lara

Lara
Over Lara

Word je doodsbang van termen als "storytelling" en social media? Maakt je administratie je aan het huilen? Of kunnen je bedrijfsprocessen efficiënter, maar weet je niet hoe? Challenge accepted!

Voordat ik mijn eigen onderneming begon, ben ik tien jaar werkzaam geweest binnen een aantal verschillende kleine organisaties. Ik heb in die tien jaar diverse rollen gehad, van copywriter tot accountmanager tot content marketeer, maar ben officieus altijd het "manusje-van-alles" geweest. Hierdoor zat ik vaak de ene dag op de stoel van de salesmanager om te onderhandelen met een lastige klant, om de volgende dag weer een contentkalender te maken voor de social media posts voor de komende maand. Er zijn maar weinig bedrijfsprocessen en -onderdelen waar ik niet met mijn vinger in de pap heb gezeten, en daardoor heb ik een bijzonder uitgebreide skillset ontwikkeld. 

Ik zal hier geen enorme opsomming geven van wat ik...

 

Vraag Lara direct om offerte


Stuur een bericht