Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SEO Tekstschrijver voor Langdurige Samenwerking

Geplaatst op:
6 december 2018 09:05
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
SEO/SEA
Opdracht ID:
37035
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 45 p.u.
Locatie:
Almere, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor mijn online marketing bureau ben ik op zoek naar een freelance SEO tekstschrijver voor een fijne samenwerking.

Momenteel ben ik zelf nog verantwoordelijk voor de diensten die ik aanbied, welke onder andere bestaan uit SEO copywriting, SEA, zoekmachineoptimalisatie en content marketing. Er komen steeds vaker periodes voor waarin er meer werk is dan dat ik aan kan nemen. Vooral op het gebied van tekstschrijven is het erg druk. Daarom heb ik behoefte aan een freelancer die in drukke periodes bij kan springen en samen met mij (op locatie is geen vereiste) of zelf (onder begeleiding) aan opdrachten kan werken.

Ik heb een groeiambitie en mik dan ook zeker op een vaste samenwerking in de toekomst. Idealiter werk ik samen met een beginnende, ambitieuze seo tekstschrijver die wel aan kan tonen écht verstand te hebben van SEO en die feilloze, pakkende teksten kan schrijven.

De verdiensten zullen afhankelijk zijn van de opdrachten. De opdrachten die op dit moment worden binnengehaald, variëren van kleine opdrachtjes voor start-ups tot grotere opdrachten vanuit het MKB. Aan diversiteit en uitdaging is dan ook geen gebrek. Je kunt op regelmatige basis opdrachten verwachten.

De freelancer die ik zoek, past idealiter in het volgende profiel:
  • Ambitieus en veelbelovend (jarenlange ervaring is geen vereiste)
  • Aantoonbaar ervaren met SEO schrijven (of bereid te ontwikkelen)
  • Een echt foutloze beheersing van de Nederlandse taal
  • Flexibel, zowel in beschikbaarheid als in schrijfstijl
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam/Almere (pre, maar niet noodzakelijk)

Ik zou graag samenwerken met een freelance SEO tekstschrijver die graag de uitdaging aangaat om mee te groeien met een kleine organisatie. Eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd en er is alle ruimte om te leren waar je wilt. Zelf ben ik al meer dan tien jaar SEO schrijver en allround online marketeer, dus ik waar ik je iets bij kan brengen, zal ik dit zeker niet nalaten. Ik mik op een fijne samenwerking met een frisse energie.

Lijkt jou dit wat, laat dan een reactie achter. Vertel vooral wie je bent en wat je drijft en uiteraard zie ik graag voorbeelden van jouw werk.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Roel Roel 06-12-2018
referentiesterren
1 referentie
Hein Hein 06-12-2018
referentiesterren
1 referentie
Irene Irene 06-12-2018
Rosalyn Rosalyn 06-12-2018
referentiesterren
2 referenties
Sandy Sandy 06-12-2018
Heleen Heleen 06-12-2018
referentiesterren
7 referenties
Albert Albert 06-12-2018
referentiesterren
4 referenties
Anne Anne 06-12-2018
referentiesterren
3 referenties
Samantha Samantha 06-12-2018
referentiesterren
2 referenties
Eva-Sophie Eva-Sophie 06-12-2018
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEO Tekstschrijver voor 3 Teksten
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance tekst schrijver met SEO kennis.     Wij zijn een digitaal marketing bureau dat gespecialiseerd is in SEO, SEA en Social. Wij bedienen de volledige funnel van Awareness tot aan Purchase en zijn op dit moment op zoek naar iemand die freelance teksten voor ons kan schrijven. …
13 feb
SEO en Promotiehulp voor Artificial Intelligence Spreker
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het promoten van mijzelf als spreker op congressen over Artificial Intelligence.    Via LinkedIn en Google wordt ik gevonden, dit volume wil ik echter serieus omhoog hebben.  Het is natuurlijk een kip/ei verhaal, maar ik zoek in eerste instantie…
4 feb
Allround SEO Specialist (Voedingssupplementen)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een allround SEO specialist.    Betreft een webshop die internationaal levert. Het gaat om voedingssupplementen.     Wij zien graag een reactie tegemoet.
22 jan
Hulp bij SEO / Google Search Resulaten
Beste freelancers,    Ik heb een nieuwe website zelf gemaakt en heb hulp nodig van iemand die meer verstand heeft van seo en betere search resultaten bereiken op google.    Ik ben niet perse op zoek naar een expert, maar meer iemand die mij op weg kan helpen.  De website (wordpress) is volledig afgerond hier hoeft verder niks…
14 jan
Freelance Search Marketeer Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance Search Marketeer.    What's in it for you?  Het mooie van online marketing is dat het meetbaar is. Ons bedrijf creëert veel content voor verschillende doelgroepen en segmenten. Maar wat werkt goed en wat niet? En welke kansen laten ze nog onbenut? Iemand moet…
7 jan
SEO en Reclame Vakantiehuisjes
Beste freelancers,    Ik heb een website voor 4 vakantiehuisjes maar het is steeds moeilijker om goed vindbaar te zijn. Ik zoek iemand die weet wat werkt en dat toe kan passen op mijn website.    Ook weet ik in het oerwoud van websites met advertenties van huisjes inmiddels niet meer waar nu wel en waar niet te adverteren. Het zou…
6 jan
SEO/SEA Specialist voor Optimalisatie Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ads specialist voor SEA en die ons kan helpen bij SEO optimalisatie.  Interesse/Branche: trouwen,bruiloften.    Wij zien graag een reactie tegemoet.     
4 jan