Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Rosalyn

Rosalyn

Vertalen | Tekstschrijven | Herschrijven | Redigeren

|
Locatie: Veen
|
Actief sinds: 16-02-2016
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 790 keer
|
KvK-nummer: 65075765 informatie
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Edwin Roel Svetlana Jean Diana Rick Heleen Wil Menno Donald Bram Bas Claudia Tony Christiaan

Profiel

Taal heeft mijn hart. Momenteel volg ik een opleiding tot tolk/vertaler, toegespitst op Frans. Met Engels en Duits heb ik inmiddels al een aardige ervaring opgebouwd. Vertalen is niet simpelweg het omzetten van een bepaald fragment naar een andere taal, de essentie ligt in het overbrengen van een boodschap of een gevoel.

Naast vertalen houd ik mij dagelijks bezig met het schrijven van teksten, zowel fictie als non-fictie. Ik probeer voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO. Het spreekt voor zich dat u foutloos Nederlands van mij kunt verwachten. Mocht u zelf moeite hebben met spelling of een tekst hebben die gecontroleerd moet worden op spelling, grammatica of andere onderdelen, dan help ik u graag.

Heeft u een vraag of denkt u dat ik de aangewezen persoon ben om uw tekst te vertalen, te schrijven, te herschrijven of te redigeren? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Referenties

Datum:
06-05-2016
Van:
Michael Rummenie
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Echt een topper! De vertaling past precies in onze bedrijf uitingen. Wij zullen haar zeker nog vaker gebruiken voor haar vertaalwerkzaamheden.

Uitgevoerde opdrachten

Tekstschrijver voor Website Online Beleggen Gezocht
Beste tekstschrijvers,    Ik beheer sinds kort een online beleggen website, (met een zeer goede domeinnaam) en heb hiervoor een mooie nieuwe website ontwikkeld.    Nu ben ik opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver die deze website wekelijks kan voorzien van informatieve en/of interessante teksten. Deze worden gebruikt voor de…
Bennekom 14-06-2016
Freelancer Gezocht voor 'Kort en Krachtig' Redigeerwerk
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een (startende) freelancer(s) voor 'kort en krachtig' redigeerwerk. Degene die we zoeken kan snel, goed, foutloos én creatief (her)schrijven en heeft oog voor SEO-optimalisatie. Wij bieden een zeer comfortabele werkplek bij jou thuis, goed contact en een leuke vergoeding.   …
Utrecht 13-06-2016
Blogger met Affiniteit voor Haarmode en Mode
Beste freelancers,    Voor mijn kappers bedrijf ben ik op zoek naar een creatieve blogger die affiniteit heeft met haarmode en mode in het algemeen.    De opdracht betreft het schrijven van blog berichten die gekoppeld zijn aan de nieuwsbrief.    Graag zie ik jullie reactie tegemoet.
Amsterdam 02-05-2016
Brits Engels Vertalen naar het Nederlands
Beste freelancers,    Wij zoeken een Vertaler om Folders en website van het UK Engels te vertalen naar het Sales/marketing Nederlands, dus geen google translate vertalingen. In eerste instantie gaat het nu alleen om een Folder, bij goed werk is er meer werk.    De folder kunt u vanuit huis vertalen.    Bij interesse horen…
Spijkenisse 04-04-2016

Vraag Rosalyn direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden