Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Schrijver Gezocht voor Facebook Posts

Geplaatst op:
30 oktober 2019 14:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Overige Tekst & Vertaling
Opdracht ID:
41248
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Bocholtz, Limburg

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek een creatief schrijver die mijn Facebook posts kan voorzien van originele en pakkende teksten.
In sommige gevallen dienen er ook voor andere kanalen langere teksten te worden geschreven of herschreven.

Ik lever een compacte omschrijving alsmede enkele steekwoorden voor de Facebook post aan. Het betreft 2 tot 8 posts per maand die dienen te worden voorzien van een leuke korte tekst van 40 tot 100 woorden.
Het aanleveren van de tekst dient in principe binnen 2 werkdagen na opdrachtverstrekking te geschieden, in sommige gevallen i.v.m. de actualiteit eerder (in overleg). Het betreft Facebookpagina's in de Foodbranche. Je dient daarom in staat te zijn 'smakelijke' teksten te kunnen schrijven die zorgen voor een hoog klikratio.

Kan jij mij helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Yvonne Yvonne 30-10-2019
referentiesterren
1 referentie
Dominique Dominique 30-10-2019
referentiesterren
4 referenties
Esther Esther 30-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Didi Didi 30-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Rik Rik 30-10-2019
Karina Karina 30-10-2019
Heleen Heleen 30-10-2019
referentiesterren
7 referenties
Ineke Ineke 30-10-2019
referentiesterren
6 referenties
Anne Anne 30-10-2019
referentiesterren
5 referenties
Marike Marike 30-10-2019
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Transcriptie van Nederlandstalige Interviews
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij 5 interviews kan transcriberen.  Het betreft Nederlandstalige interview van in totaal 287 minuten. Ik heb de interviews bij voorkeur nog deze maand nodig.    Wie kan mij hiermee helpen?
6 jul
Analyse van 7 Gedichten
Beste freelancers,    Wij zoeken een freelancer die ons kan helpen om 7 gedichten te analyseren. Wij willen graag dat elk gedicht een analyse van 500 woorden krijgt. Het bestand met alle gedichten heb ik bijgesloten.    Wie man ons helpen?
19 mei
Wikipedia Authorised Pagina Schrijver
Beste freelancers,    Wij zijn een professionele organisatie die zich bezig houd met 3D geprinte lenzen. Voor onze organisatie   zijn wij op zoek naar een Wikipedia authorised writer die ervoor kan zorgen dat onze company page gepost wordt.    De tekst over onze organisatie is al beschikbaar met onder andere diverse referentielinks.…
18 mei
Transcriberen van Interviews voor Studie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die 12 interviews tussen twee personen kan uitwerken. De interviews duren ongeveer 1 - 1,5 uur en de totaalduur zal naar verwachting 12 - 18 uur zijn.    De interviews worden deze week (10 mei) en volgende week (17 mei) afgenomen. Het liefst zou ik ze voor 1 juni allemaal uitgewerkt…
14 mei
Voice Over voor Boeken op Youtube
Beste freelancers,    Met mijn YouTube kanalen animeer ik de boeken die ik heb gelezen. Op mijn YouTube kanaal zullen 48 verschillende animaties komen te staan met Nederlandse voice-over. Ik zoek daarvoor een freelancer die met mij de voice over wil uitvoeren. Het betreft een samenwerking voor meerdere projecten en langere periode. …
1 mei
Nederlandse Tekst Corrigeren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar freelancers die nauwkeurig te werk gaan, hun werk kwalitatief goed uitvoeren en overigens de Nederlandse taal (woord en geschrift) perfect beheersen.    De opdracht is vrij eenvoudig. Het gaat om het beluisteren van een audio fragment en controleren of deze in overeenstemming is met het…
27 apr
Religieus Verhaal Nakijken en Corrigeren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn manuscript van 271 pagina's en 61702 woorden graag, aan de hand van de hieronder opmerkingen van mijn uitgever, wilt aanpassen. De titel van mijn boek is Aicha in de tuin van Mozes.    Kan je mij helpen? Ik hoor graag wat de geschatte totaalprijs zal zijn.   
22 apr