Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Overige Tekst & Vertaling
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Redactie en Correctie van een Nieuw Boek

Opdracht ID: 50725

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20 apr
Reacties: 9
Locatie: Veghel, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 28 apr
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb een nieuw boek geschreven en wil dit zelf gaan uitgeven. Het boek is een avonturen thriller met een actueel thema en komt uit in paperback vorm. De eerste 72 A4 pagina's zijn gecontroleerd op grammaticale fouten en punten en komma's. Helaas is degene die dat voor mij zou afmaken geveld door een soort nekhernia en kan dus niet meer achter een computerscherm zitten voor een lange tijd.

Ik ben dus op zoek naar iemand die deze correcties wil doen en die thuis is in soort werk. Het boek bevat totaal 182 A4 pagina's en komt in boekvorm uit op zo'n 550 boekpagina's (gemiddeld 250 woorden per bladzijde). Omdat ik het voor de zomer wil uitgeven is enige haast geboden. Ik heb een budget beschikbaar van € 750,- voor de totale correctie. (daarna moet ik het in eigen beheer uitgeven wat dus ook geld kost). Dit is mijn eerste boek en ben dus beperkt in mijn budget.

Copyright is natuurlijk vanzelfsprekend en berust bij mij.

Freelance tekstschrijvers die hebben gereageerd (9)

Inge Sylvia
Inge Sylvia
21-04-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Heleen
Heleen
20-04-2022
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Delia
Delia
20-04-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.8
Nina
Nina
20-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Anne Maarten
Anne Maarten
20-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
8
Gjelt
Gjelt
20-04-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Bastiaan
Bastiaan
20-04-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Natasja
Natasja
20-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Vincent
Vincent
20-04-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance schrijfopdrachten

Coderen van 5 Interviews

Geplaatst: 2 dec
Beste freelancers, Ik ga 5 interviews afnemen welke ik de komende twee weken tot en met het transcriberen af wil hebben. Nu moeten de interviews ook gecodeerd worden (open, axiaal, selectief). Ik zoek iemand die voor 31-12-2022 deze 5 interviews voor mij wil coderen. Ik hoor graag van jullie.

Redacteur voor Engels Vertaald Boek

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Ik zoek een redacteur voor een door mij in het Engels vertaald boek, waar storende fouten uitgehaald worden. Het boek is toegankelijk geschreven. Het taalgebruik is eenvoudig. Geen ingewikkelde zinnen. De exacte opdracht kan het best telefonisch of in een gesprek uitgelegd worden. Ik hoor graag van jullie.

Thematisch Coderen van Diepte Interviews

Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren professional die voor mij 15 diepte-interviews thematisch zou kunnen coderen. De diepte-interviews zijn volledig uitgeschreven, echter het coderen en vinden en verbinden van thema's is voor mij iets dat ik liever uitbesteed. Bij interesse hoor ik graag van je,

Verslaglegging Interviews

Geplaatst: 20 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ons kan helpen met het maken van verslagen van interviews. Je krijgt een geluidsopname van het interview en maakt er een verslag van. Geen transcriptie, maar een verslag van 4 pagina's van een gesprek van 1 uur. Het gaat meestal om interviews met 1 persoon, soms over groepsgesprekken. Betaling is per uur, dus hoor graag wat het uurtarief is en…

Online Persoonlijke Begeleiding Nederlandse Taal

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die online anderstaligen kan helpen met de Nederlandse taal of de Engelse fonetische uitspraak volgens alfabet. Ben jij degene die ik zoek? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

FinTech Documenten Redigeren

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het redigeren van een aantal brochures. Het product is een Cloud Based Compliance Management systeem. Bij gebleken geschiktheid gaat het mogelijk om het leesbaarder maken van de documenten en controleren op Nederlandse grammatica. Aan de content mag niets gesleuteld worden. Wij gaan dan uit van een langere periode voor een paar dagen per…

Interview Afnemen en Omzetten in Wervend Artikel

Geplaatst: 22 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer met een vlotte pen die op heel korte termijn een online interview kan afnemen en hierover een artikel kan schrijven. De geïnterviewde is een medewerker van de organisatie die vertelt over haar functie en de mogelijkheden van  de organisatie. Liefst deze week nog. Interesse? Dan hoor ik graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht