Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Inge Sylvia

Inge Sylvia Moerland
Over Inge Sylvia

Zoek je iemand om je scriptie, webteksten of andere zakelijke tekst kritisch na te lezen, te corrigeren of te (her)schrijven? Ik kan je daarbij helpen. Ik redigeer en structureer Nederlandse en Engelse teksten en geef - indien gewenst - zinvolle feedback.

Ik krijg teksten over allerlei onderwerpen onder ogen en leer daardoor elke keer iets nieuws. Dit motiveert mij extra om jouw tekst helder en consistent te maken en zonder grammatica- en spelfouten af te leveren.

Mijn achtergrond is een WO Geschiedenis en master kunstgeschiedenis. Ik redigeer teksten van alle vakgebieden op structuur, woordkeuze en leesbaarheid. Door mij te verdiepen in het onderwerp probeer ik zo goed mogelijk weer te geven wat jij wilt overbrengen.

Ik ben ook beschikbaar voor corrigeren, redigeren of herschrijven van manuscripten. Ik heb ruime ervaring met persklaar maken van vertaalde literatuur (m.n. thrillers) voor een uitgeverij....

Uitstekend
1 beoordelingen
Inge Sylvia Moerland

Rotterdam

Expertisegebieden:

 

Vraag Inge Sylvia direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Inge Sylvia, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

Telefoon / mobiel
0615350171
KvK-nummer
Adresgegevens
Hebronstraat 7c
3061 KC Rotterdam
Bedrijfsnaam
SM Tekst + Taal
Social Media

Stuur een bericht