Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

SM Tekst + Taal

Adresgegevens

Hebronstraat 7c
3061 KC Rotterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Zoek je iemand om je scriptie, webteksten of andere zakelijke tekst kritisch na te lezen, te corrigeren of te (her)schrijven? Ik kan je daarbij helpen. Ik redigeer en structureer Nederlandse en Engelse teksten en geef - indien gewenst - zinvolle feedback.

Ik krijg teksten over allerlei onderwerpen onder ogen en leer daardoor elke keer iets nieuws. Dit motiveert mij extra om jouw tekst helder en consistent te maken en zonder grammatica- en spelfouten af te leveren.

Mijn achtergrond is een WO Geschiedenis en master kunstgeschiedenis. Ik redigeer teksten van alle vakgebieden op structuur, woordkeuze en leesbaarheid. Door mij te verdiepen in het onderwerp probeer ik zo goed mogelijk weer te geven wat jij wilt overbrengen.

Ik ben ook beschikbaar voor corrigeren, redigeren of herschrijven van manuscripten. Ik heb ruime ervaring met persklaar maken van vertaalde literatuur (m.n. thrillers) voor een uitgeverij.

* scripties
* verslagen
* webteksten
* manuscripten

Referenties

Datum:
20-09-2017
Van:
joe zhao
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Super goed!

Uitgevoerde opdrachten

Hulp bij Schrijven CV en Profiel
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een net kort professioneel cv/profiel kan schrijven,    thuiswerken is mogelijk er is ongeveer 60 euro beschikbaar.    ik hoor graag van u,
Rotterdam 15-09-2017
Herschrijven van Scriptie (Zinsopbouw, Spelling)
Beste freelancers,    Ik zoek snel hulp bij het beknopt, duidelijk en makkelijk schrijven van mijn scriptie over de opvoedstress. Daarnaast is de controle voor zinsopbouw en spelling altijd handig.    Doel is dat mijn scriptie minder wollig is en lekker leest, maar toch wetenschappelijk niveau heeft. Ik wil de tekst op maandagavond…
Amsterdam 06-06-2017

Vraag Inge Sylvia direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden