Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Programmeur voor Web Parsing/Extract (Python)

Opdracht ID: 39123

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 10-05-2019
Reacties: 6
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 20-05-2019
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een programmeur die goed met Python kan werken.

Hieronder vindt u een beschrijving in het Engels van de werkzaamheden die dienen gedaan te worden. 
 
  • Certain tables need to be extracted from publicly downloadeable files.
  • A parsing software should extract this data One way to do it is to download the files to Amazon Web Services’s S3 storage.
  • A custom parser can be written in Java that runs on an Amazon EC2 instance, utilizing JSoap to parse the HTML and custom code to find and extract data from the table.
  • Numerous features need to be extracted from each HTML table within a file, and if the table’s feature vector occupies a certain region of the feature space, the table is declared to denote the data and it should be extracted.

Graag bellen voor nader uitleg.

Ik zie graag een reactie tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (6)

Jasper
Jasper
10-05-2019
1 referenties
Gemiddelde score
10
Boudewijn
Boudewijn
10-05-2019
4 referenties
Gemiddelde score
10
Luciano
Luciano
10-05-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Johan
Johan
11-05-2019
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marielle
Marielle
13-05-2019
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Elvin
Elvin
15-05-2019
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Website Developer (WordPress)

Geplaatst: 19 apr
Hoi, Wij zijn opzoek naar een nieuwe partner om zich bezig te houden voor lang termijn met onze website(s). De taken zijn verdeeld onder drie categorieën: 1. Het verbeteren of optimaliseren van de huidige website, 2. Het onderhouden van de website, 3. Het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. We zijn opzoek naar een persoon die vaardig is met HTML, CSS, Adobe en Wordpress. Javascript en PHP…

Ideal koppeling maken

Geplaatst: 10 apr
Ideal koppeling maken mijn API-website. Deze is gebouwd met Laravel. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Website maken voor een Reiki praktijk

Geplaatst: 9 apr
Goedemiddag, ik ben op zoek naar iemand die een website kan bouwen (en liefst onderhouden) voor mijn Reiki praktijk in de Bollenstreek die hoog scoort op Google. Budget is tussen de 500 en 1000 euro. Ik hoor graag van u. Groeten Paulien

Microsoft Dynamics 2016

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Voor een bestaande omgeving met Microsoft Dynamics Navision 2016 zoeken wij iemand met specifieke kennis om met ons mee te kijken naar de performance en het doorvoeren van optimalisaties op server/netwerkniveau. Het gaat om de combinatie SQL, NAV Server Instance en client op een lokaal netwerk.

kluswebsite platform brengt klus en vakman samen!

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Ik zou graag een platform (website) beginnen waar bezoekers een klus kunnen plaatsen. Hierbij kan je denken aan alles aan en rondom de woning inclusief thuis. Dit van onderhoud, reparatie en herstel. Ik wil een site net als werkspot.nl of klussersvinden.nl. Het idee is dat een klusbedrijf reactie credits kan kopen waarmee hij/zij op opdrachten kan reageren. Reageren op een opdracht…

Ervaren Wix Freelancer

Geplaatst: 12 mrt
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar iemand die mijn website kan vernieuwen en verbeteren om deze strakker, moderner en aantrekkelijker te maken voor potentiële klanten. Het doel is om de website efficiënter te maken waar mogelijk, zodat de gebruikerservaring wordt verbeterd en bezoekers gemakkelijker kunnen navigeren. Aangezien de website is gebouwd via Wix, is het belangrijk dat de persoon…

DMARC en SPF instellen

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, DMARC en SPF goed instellen voor het versturen van mails via Brevo en WordPress. Ik hoor graag wat jullie nodig hebben om deze opdracht te voltooien en hoe we dit kunnen controleren of alles goed in is  gesteld?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht