Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress

Ondersteuning bij Onderhoud 2 Websites in Wordpress

Opdracht ID: 48895

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 17-09-2021
Reacties: 10
Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 25-09-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die enkele bestaande websites, gebouwd in Word Press af en toe onderhoud en bijwerkt.
Het gaat bijvoorbeeld om een folder erbij plaatsen, of een workshop aankondiging. De websites zijn deels van een stichting, deels van een klein adviesbureau.

Graag zoeken wij iemand die op korte termijn beschikbaar is, maar ook een lange termijn samenwerking wil en 'een werkrelatie kunnen opbouwen'. Hierin zou ik incidenteel op afroep een beroep willen doen op jouw expertise.

Budget per keer dus sterk variabel en afhankelijk van de werkzaamheden altijd in overleg.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (10)

Bjorn
Bjorn
17-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jonathan
Jonathan
17-09-2021
9 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marcel
Marcel
17-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9
Ilja
Ilja
17-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Minaxi
Minaxi
17-09-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jeroen
Jeroen
17-09-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Adem
Adem
17-09-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
17-09-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.8
Sander
Sander
17-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Peter
Peter
17-09-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Allround Website Developer Gezocht Ervaring met IMU Software
Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het bouwen van een website gebaseerd op Phoenix en/of Wordpress. Onderdeel hiervan is een huddle. Wij zoeken een freelancer met veel ervaring op dit gebied, Het is daarnaast een grote pre als je ook kan meedenken en ervaring hebt in het bouwen van funnels (webinar, e-book) en social media zoals facebook/insta/google advertising campagnes.…

Bestaand Wordpress Theme Inrichten en Afmaken
Geplaatst: 24 jan
Hallo freelancers, Ik heb een WordPress thema gekocht en deze moet verder worden ingericht en afgemaakt worden. Ik wil er de tijd niet voor vrij maken dus zoek iemand die het draaiende kan krijgen. Domeinnaam en hosting zijn al geregeld. Bij interesse graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Website Aanpassen met Extra Login voor Personeel
Geplaatst: 20 jan
Beste freelancers, Wij hebben een bestaande website waarvan het menu willen laten aanpassen. Wij zoeken daarom een freelancer die ons hiermee kan helpen. Het gaat om een inlog voor onze eigen mensen, achter deze inlog kunnen zij prijzen van de voorraad inzien. De content is aanwezig, het betreft allen de login aanpassing. Kan je ons hiermee helpen, dan horen wij dit graag van je.

Freelance Doorontwikkelaar Agrarisch Platform Gezocht
Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Voor mijn agrarisch platform waar ik ZZP'ers en boeren bij elkaar ben zoek ik een nieuwe ontwikkelaar! Het gaat om de website (gebaseerd op Wordpress) en de app. Affiniteiten met de agrarische sector hebben is belangrijk, daarnaast zoek ik een freelancer die samen met mij en de site kan doorgroeien en voor langere tijd een samenwerking wil aangaan. Snel contact en goede communicatie…

Omzetten Website naar Multilanguage & Valuta Varianten
Geplaatst: 14 jan
Wij zijn een ecommerce bedrijf en leveren unieke visite kaartjes. Voor onze organisatie hebben wij hulp nodig bij het omzetten van onze Wordpress website ***.nl naar een .com/nl .com/uk .com/dk + 5 landen. We zoeken dus iemand die de volgende zaken uitvoert: Multilanguage, automatisch vertalen en zelf te verbeteren/controleren Verschillende valuta's (Nordics, USA, UK, DE) Beheersbaar in 1 omgevin…

WooCommerce Verplicht Letters Toevoegen bij Postcode
Geplaatst: 14 jan
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het volgende probleem: In WooCommerce verplicht letters toevoegen bij postcode om de verzendkosten te berekenen. Het is nu mogelijk om verzendkosten te berekenen met bijv. postcode 1111 in te voeren terwijl dit 1111AA zou moeten zijn. Als je mij kan helpen, dan hoor ik het graag.

Check-Out Upsell Realiseren voor Woocommerce
Geplaatst: 14 jan
Beste freelancers, Voor mijn internetbureau zoek ik een freelancer met Wordpress development ervaring die mij kan ondersteunen met een specifieke Wordpress opdracht. Eén van mijn kanten wenst een upsell tool te plaatsen op de check-out pagina. Hiervoor heb ik reeds één plugin geprobeerd, maar helaas zonder succes. Is er iemand die hiermee ervaring heeft en mij verder kan helpen?…

Toon meer