Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemersplan en Marktonderzoek en Financieel Plan

Geplaatst op:
20 juli 2017 06:05
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
30274
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 43 tot € 50 p.u.
Locatie:
Wijchen/nijmegen/beuningen, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn opzoek naar iemand die een heel goed ondernemersplan met marktonderzoek incl. financieel plan kan maken voor een schoonheids-opleidings instituut & schoonheidssalon samen.

Het gaat om een beginnend bedrijf wat hier in de omgeving nog niet is. ook is het een 2-manszaak wat eventueel in de toekomst kan worden uitgebreid met meerdere personen in loondienst.

We zoeken gewoon iemand die voor een goeie prijs ons kan helpen hiermee en geen hoofdprijzen graag. En liefst in de buurt van Nijmegen.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (11)

Berbe Berbe 20-07-2017
Marcel Marcel 20-07-2017
referentiesterren
2 referenties
Bas Bas 20-07-2017
referentiesterren
2 referenties
Ewoud Ewoud 20-07-2017
referentiesterren
17 referenties
Svetlana Svetlana 20-07-2017
referentiesterren
3 referenties
Richard Richard 20-07-2017
Marcel Marcel 22-07-2017
Christiaan Christiaan 09-08-2017
John John 09-08-2017
referentiesterren
4 referenties
Rudi Rudi 10-08-2017
referentiesterren
1 referentie
Paul Paul 14-08-2017
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Bedrijfsplan Laten Schrijven voor Pensionstal
Hallo freelancers,    Ik wil graag een bedrijfswoning met 2 ha grond kopen om mijn paardenhobby uit te kunnen blijven oefenen. Dat betekent dat ik naast mijn fulltime baan een pensionstal zal moeten gaan runnen om eea te kunnen financieren. Wie schrijft mijn bedrijfsplan voor mij?    Ik heb een opzetje gemaakt maar met name het…
10 aug
Ondernemingsplan Schrijven voor Kleding Webshop
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een ondernemingsplan wilt schrijven voor een webshop (kleding).    Ik heb dit plan nodig voor een financiering van ongeveer 12.000 euro om te kunnen investeren.    Het budget, wil ik graag met de schrijver zelf bespreken. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
9 aug
Businessplan en Contracten Opstellen
Beste freelancers,    Ik zoek een professional die mijn bedrijf juridisch, bedrijfsmatig en financieel kan doorlichten.    Concreet moet er een uitgebreid businessplan met gedegen marktonderzoek. Daarnaast zullen diverse contracten voor leveranciers en kopers moeten worden opgesteld.    Een ervaren jurist en bedrijfskundige…
24 jul
Businessplan Laten Schrijven (Banken, Investeerders)
Beste freelancers,    Ik zou graag iemand willen vinden die mij kan helpen met een waterdicht businessplan te maken zodat banken en prive investeerders in de rij staan om te mogen investeren.    Het plan zal gaan over een vastgoed project waarbij ik een aantal huizen wil bouwen en die dan verhuren of verkopen waar de kortste klap…
24 jul
Schrijven van Ondernemingsplan voor Autobedrijf
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die een proffesioneel ondernemingsplan/financieelplan kan schrijven voor een garagebedrijf om financiering te krijgen bij een bank.    Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen. Ik hoor het graag.
21 jul
Ondernemingsplan voor Affiliate Marketing Website
Hoi freelancers,    Ik ben op zoek naar een professional die voor mij een compleet ondernemingsplan wil schrijven.    Ik zoek een ondernemingsplan inclusief marktonderzoek en financieel plan die geschikt is financiering bij een bank. Dit betreft een ondernemingsplan voor een affiliate marketing website in tuin/kweek benodigdheden. …
17 jul