Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Coaching voor Starters

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Referenties

Datum:
14-10-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer tevreden!
Datum:
07-07-2017
Van:
Monique van Leeuwen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Samenwerking met Rudi verliep zeer prettig, gaf goede feedback en dacht actief mee. Rudi was tussendoor goed bereikbaar en was duidelijk in afspraken. We hebben een uitgebreid en zeer compleet ondernemingsplan ontvangen!

Uitgevoerde opdrachten

Ondernemingsplan voor Manage
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het maken van een bedrijfsplan voor een manege.    We zijn van plan om een manege over te nemen en hebben hiervoor een lening ndogi, het bedrijfsplan dient hiervoor gebruikt te worden.    Graag zouden we jullie hulp willen inschakelen.
Oss 11 jun
Ondernemingsplan voor Lingeriebedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een lingeriebedrijf. Verdere info wordt later meegedeeld    Het financieel plan is heel belangrijk. Dus geen 'copy-paste'.    Bij verdere interesse, gelieve contact met me op te nemen
13-11-2017
Ondernemersplan Aanbouw Cafetaria
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand voor het schrijven van een ondernemersplan met financieel gedeelte voor de aanbouw van een kleine cafetaria aan een bestaand café.    Graag voor het einde van september.    Ik hoor het graag.
Bavel 21-09-2017
Ondernemingsplan voor Mexicaans Restaurant
Beste freelancers,    Wij willen een Mexicaans restaurant beginnen en hebben hiervoor een ondernemingsplan nodig.  Het is nu nog een casco pand. De verhuurder investeert een deel en wij investeren een deel.  Wij hebben het ondernemingsplan ook nodig om een klein deel financiering voor elkaar te krijgen.  Dus financieel moet…
Bergen op Zoom 22-06-2017

Vraag Rudi direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden