Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Bas van Kooten Horeca Advies & T

Adresgegevens

Dr. J. Presserstraat 289
2552LW Den Haag

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Over mij

Dit ben ik. Ik woon met mijn gezin in Den Haag, op een steenworp van het strand. Als rode draad door mijn loopbaan loopt mijn gevoel voor gastvrijheid. Oprechte gastvrijheid klinkt eenvoudig maar is vaak zo weinig te vinden. In een wereld waar het gemak van online dienstverlening, online winkelen steeds dominanter wordt ligt volgens mij juist het belang in de human touch. Oprechte dienstverlening, expertise door goede training, productkennis en dat luisterend oor. Daar maak je het verschil. Hoe verrassend is dat juist de bedrijven die de online concurrentie voelen juist kiezen voor nog jonger, nog minder en nog minder getraind personeel. Onderschatting van het hospitality gevoel? Of u nu een horecazaak, een zorginstelling, een winkel of een ander bedrijf runt, daar waar er contact met de consument is kunt u het verschil maken, en daar help ik u graag bij. Ook help ik startende ondernemers op weg. Ik help bij het schrijven van een super ondernemingsplan, werk het financieel plan uit en kan desgevraagd ondersteunen bij de financieringsaanvraag!

Ik ben een ervaren hospitality expert, ondernemer, trainer en spreker. Met ruim 20 jaar leidinggevende ervaring in de horeca, retail en semi-overheid kan ik uw dienstverlening tegen het licht houden, uw doelstelling helpen concretiseren en met name uw medewerkers trainen tot echte hospitality professionals. Ik beloof u dat ook uw klanten het verschil ervaren en u de business vaker zullen gunnen.

Portfolio

Logo.png

Lopende projecten/Activiteiten

Ontwikkelen tweetal horecaconcepten
Ondersteuning startende ondernemer bij aankoop zaak
Opstellen ondernemingsplan horecaconcept
Mysterytraject met aansluitende training Hospitality
Freelance docent Financieel Management, Hospitality Management, F&B Management en Koken MBO 4 Horeca
Auteur lesmateriaal voor de horeca
CRKBO_Docent.jpg

CRKBO Gecertificeerd

Nu ook CRKBO gecertificeerd docent

Referenties

Datum:
07-07-2017
Van:
Esmer Ta
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Professioneel, eerlijk en transparant. Great job!
Datum:
15-04-2017
Van:
Hanneke en Cobie Ockers
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Bas heeft ons erg goed en professioneel geholpen met een ondernemersplan, zijn vakkennis van de horeca kwam daarbij erg goed van pas! Wij zullen hem zeker weer benaderen als we hulp nodig hebben.

Uitgevoerde opdrachten

Bedrijfsplan voor Financiering van Kleine Horecazaak
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn bedrijfsplan wil maken. Ik wil een kleine horecazaak starten waarbij de focus ligt op afhaal- en bezorgen. De benodigde financiering bedraagt ongeveer 45.000 euro.    Ik ben niet op zoek naar een freelancer die geen succesvolle ervaring heeft in het schrijven en maken…
Almere 13 jul
Ondernemingsplan voor Bakkerij in Utrecht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een goed maar ook sterk ondernemingsplan voor financiering bij de bank op zeer korte termijn. Dat gaat over een bakkerij in Utrecht.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Amsterdam 15 jun
Ondernemersplan voor Catering Bedrijf Schrijven
Beste freelancers,    Wij zouden graag een ondernemersplan willen hebben voor ons catering bedrijf, wij willen een pand kopen wat op dit moment een kiosk is maar wat wij willen ombouwen tot een broodjescorner.    Wij hebben al wel een opzetje van een plan, maar deze moet verder in details worden uitgewerkt en er moet een financieel…
Nijmegen 24 mrt

Vraag Bas direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden