Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Bas van Kooten Horeca Advies & T

Adresgegevens

Dr. J. Presserstraat 289
2552LW Den Haag

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Over mij

Als rode draad door mijn loopbaan loopt mijn gevoel voor gastvrijheid. Oprechte gastvrijheid klinkt eenvoudig maar is vaak zo weinig te vinden. In een wereld waar het gemak van online dienstverlening, online winkelen steeds dominanter wordt ligt volgens mij juist het belang in de human touch. Oprechte dienstverlening, expertise door goede training, productkennis en dat luisterend oor. Daar maak je het verschil. Hoe verrassend is dat juist de bedrijven die de online concurrentie voelen juist kiezen voor nog jonger, nog minder en nog minder getraind personeel. Onderschatting van het hospitality gevoel? Of u nu een horecazaak, een zorginstelling, een winkel of een ander bedrijf runt, daar waar er contact met de consument is kunt u het verschil maken, en daar help ik u graag bij. Ook help ik startende ondernemers op weg. Ik help bij het schrijven van een super ondernemingsplan, werk het financieel plan uit en kan desgevraagd ondersteunen bij de financieringsaanvraag!

Ik ben een ervaren hospitality expert, ondernemer, trainer en spreker. Met ruim 20 jaar leidinggevende ervaring in de horeca, retail en semi-overheid kan ik uw dienstverlening tegen het licht houden, uw doelstelling helpen concretiseren en met name uw medewerkers trainen tot echte hospitality professionals. Ik beloof u dat ook uw klanten het verschil ervaren en u de business vaker zullen gunnen.

Wij helpen dagelijks horecaondernemers met hun administratie en bij het krijgen van inzicht in hun cijfers, waarop zij kunnen sturen en dus nog beter kunnen ondernemen.

Automatische administratie
Of je de bonnetjes nou een ramp vindt of graag 24/7 inzicht wilt hebben in je cijfers, voor bijna elke ondernemer is het mogelijk om de software en dienstverlening zodanig in te zetten dat het hele administratieproces aan al jouw wensen voldoet. Of je nu wilt dat wij hele administratie automatiseren en overnemen of dat je liever je eigen gang wilt gaan in de wetenschap dat wij alles op de achtergrond controleren en beschikbaar zijn voor vragen.?

Administratiekantoor met alle kennis
Hoe vernieuwend of bij de tijd je ook bent, het kan soms zijn dat je niet voldoende kennis in huis hebt met betrekking tot de salarisadministratie, boekhouding of fiscale aangelegenheden. Dan is het natuurlijk fijn als je een professionele partner aan je zijde hebt die je kan voorzien van informatie en advies en je, waar nodig, kan helpen.

Administratie voor elke ondernemer
Elke horecaondernemer kan bij ons terecht. Of je nu een snackbar, cafe, lunchroom, restaurant of internationaal hotel hebt, je bent van harte welkom. Starter of ervaren ondernemer, we kunnen u in elke fase bedienen en ondersteunen. Dit is ook het leuke aan ons vak. Wij hebben bij heel veel verschillende bedrijven in de keuken gekeken maar ook diverse horecabedrijven zelf geƫxploiteerd. De ervaring die wij hierdoor hebben opgedaan en nog steeds opdoen kunnen wij weer toepassen waardoor er een continu proces ontstaat van leren en toepassen.

Duidelijkheid staat voorop
Door ons abonnementssysteem zijn we altijd bereikbaar voor een telefoontje of e-mail, voor een vast bedrag per maand. Pas als wij een advies moeten uitbrengen of als er extra werk gedaan moet worden zullen wij een rekening sturen. Hierdoor neemt het contact met de ondernemer toe en weten we wat er speelt. Daarnaast houden wij er een "no-nonsense" aanpak op na. Ja is ja en nee is nee. Duidelijkheid voor een ieder.

Online horeca administrateur & adviseur in Nederland
Wij zijn als online adviseur gevestigd in Den Haag maar actief in heel Nederland. Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je face to face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact het belangrijkste.

Portfolio

Logo.png

Lopende projecten/Activiteiten

Bedrijfsscan restaurantgroep met standaardisatie opdracht
Ondersteuning startende ondernemer bij aankoop zaak
Opstellen ondernemingsplan horecaconcept
Mystery guest traject met aansluitende training Advisering en Klachtenafhandeling
Freelance docent Financieel Management, Hospitality Management, F&B Management en Koken MBO 4 Horeca
Auteur lesmateriaal voor de horeca
Opstart Hotel op de waddeneilanden
Opstarten financiƫle administratie Restaurant Den Haag
CRKBO_Docent.jpg

CRKBO Gecertificeerd

Nu ook CRKBO gecertificeerd docent
Logo-OAMKB-Horeca-klein.jpg

Online horeca administrateur & adviseur in Nederla

Wij zijn als online adviseur gevestigd in Den Haag maar actief in heel Nederland. Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je face to face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan nu contact met met ons voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of meer informatie.

Referenties

Datum:
14-11-2018
Van:
Hanna Sohier
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Prettig samengewerkt met Bas. Hij heeft erg veel tijd in de opdracht gestoken en het tot een mooi eindresultaat gebracht.
Datum:
15-05-2018
Van:
Daphne ten Voorden
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik had het genoegen om samen met Bas aan ons ondernemingsplan te werken. Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren vanwege de volgende redenen; Bas houdt zich aan de gemaakte afspraken, hij is zeer ervaren, snel en heel flexibel (ik heb om nogal wat wijzigingen gevraagd), hij is kritisch waar nodig, denkt graag met je mee, doet goede suggesties, laat niets aan het toeval over en hij zorgde ervoor dat het echt ons verhaal was! Na het lezen van de 1e conceptversie die Bas heeft geschreven, werd ik zelfs nog enthousiaster over ons eigen idee! Ben je een (startende) ondernemer en vind je het lastig om je passie/idee voor je bedrijf op papier te verwoorden en wil je dit met een solide en realistisch financieel plan onderbouwt hebben, dan zou ik Bas te allen tijde aanbevelen! Van ons krijgt hij een dikke 10!
Datum:
07-07-2017
Van:
Esmer Ta
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Professioneel, eerlijk en transparant. Great job!
Datum:
15-04-2017
Van:
Hanneke en Cobie Ockers
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Bas heeft ons erg goed en professioneel geholpen met een ondernemersplan, zijn vakkennis van de horeca kwam daarbij erg goed van pas! Wij zullen hem zeker weer benaderen als we hulp nodig hebben.

Uitgevoerde opdrachten

Ondersteuning Schrijven Ondernemingsplannen Gezocht
Beste freelancers,    Voor mijn eigen onderneming ben ik op zoek naar iemand die mij in de maanden oktober, november en december sporadisch kan assisteren bij het schrijven van ondernemingsplannen. Voor de periode januari tot en met maart ben ik op zoek naar fulltime vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof. Eventueel voortzetten van de samenwerking…
Heiloo 12 okt
Ondernemingsplan voor Duits Hotel Restaurant
Hallo freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemersplan wil schrijven voor een Duits hotel restaurant in Duitsland. Dus ook in het Duits kan schrijven.  Graag in de omgeving Leeuwarden-Groningen.    Dit moet op zeer korte termijn gebeuren!
Drachten-duitsland 28 jun
Ondernemingsplan Nieuwe B&B
Beste freelancers,    Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het maken van een ondernemingsplan. We hebben het voornemen om een (investerings) pand aan te kopen om daar een B&B in te starten. We hebben het plan op redelijk korte termijn nodig. Is dat mogelijk?    Ik zie graag uw reactie tegemoet.
Koog aan de Zaan 15 mei
Bedrijfsplan voor Financiering van Kleine Horecazaak
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn bedrijfsplan wil maken. Ik wil een kleine horecazaak starten waarbij de focus ligt op afhaal- en bezorgen. De benodigde financiering bedraagt ongeveer 45.000 euro.    Ik ben niet op zoek naar een freelancer die geen succesvolle ervaring heeft in het schrijven en maken…
Almere 13-07-2017
Ondernemingsplan voor Bakkerij in Utrecht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een goed maar ook sterk ondernemingsplan voor financiering bij de bank op zeer korte termijn. Dat gaat over een bakkerij in Utrecht.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Amsterdam 15-06-2017
Ondernemersplan voor Catering Bedrijf Schrijven
Beste freelancers,    Wij zouden graag een ondernemersplan willen hebben voor ons catering bedrijf, wij willen een pand kopen wat op dit moment een kiosk is maar wat wij willen ombouwen tot een broodjescorner.    Wij hebben al wel een opzetje van een plan, maar deze moet verder in details worden uitgewerkt en er moet een financieel…
Nijmegen 24-03-2017

Vraag Bas direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden