Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Nieuw website bouwen

Opdracht ID: 53110

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25 mei
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 1 jun
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste website bouwer,

Ik ben met een project bezig en ik vraag me af of u me kunt helpen. Ik zal even een beeld schetsen van waarmee ik bezig ben. Het project is een leefstijlprogramma om mensen naar een gezondere leefstijl te bewegen. Het moet een interactief programma zijn en het streven is dit aan o.a. Sportcentra, revalidatiecentra en/of gemeente-instellingen te verkopen. Zodat ze dit in kunnen zetten wanneer ze hun leden begeleiden. Tegelijkertijd kijk ik ook naar mogelijkheden om het programma aan individuen aan te bieden. Het programma bestaat uit verschillende hoofdstukken. Per hoofdstuk wordt een onderwerp besproken. Hierna moet de deelnemer een open of gesloten vragenlijst invullen. Aan de hand daarvan volgt verdere actie. De vragenlijst en de antwoorden moeten afgeschermd worden voor iedereen, behalve voor de deelnemer en de begeleider. De begeleider moet op den duur de deelnemers aan elkaar kunnen koppelen zodat ze gezamenlijke opdrachten kunnen uitvoeren en contact met elkaar kunnen hebben. De begeleider moet de deelnemers feedback kunnen geven over de uitgevoerde opdrachten. De website moet tekst-, foto-, audio-, visuele en een betaal optie hebben. Heeft uw organisatie eerder een website gemaakt met soortgelijke functies? En zo ja, waar kan ik deze vinden om een indruk te krijgen? Ook verneem ik graag hoe uw begeleiding eruit ziet, wat de investering is en hoe deze in de praktijk eruit ziet. Of is het advies om zelf een website te bouwen omdat ik een zelfstandige ben en geen groot buget heb?
Graag verneem ik uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Misko

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Rik
Rik
25-05-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Jos
Jos
25-05-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Joost
Joost
25-05-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
30-05-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Adem
Adem
25-05-2023
6 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

UX Designer met ervaring in Conversieoptimalisatie

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren UX Designer met expertise in conversieoptimalisatie en A/B-testen. Ervaring met vergelijkingswebsites is een pluspunt. Jij gaat ons helpen bij het verbeteren van onze vergelijkingspagina's om: - Informatie makkelijker vindbaar te maken voor gebruikers - Onze autoriteit en betrouwbaarheid te verhogen tbv gebruikers en adverteerders - en het verhogen…

Hulp bij inrichten klantenportal in Freshdesk

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancer, Voor onze implementatie van een Freshdesk systeem zoeken wij iemand die ons verder kan helpen met het inrichten van de klantenportal op basis van een standaard thema.

Overzetten WP site andere hostingpartij

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers,  Een bestaande WP website moet worden verhuisd van de ene hostingpartij naar een andere partij. Kunnen jullie hierin ondersteuning bieden qua overzetten van alle bestanden/applicaties incl. maken van backup etc. Ik verneem graag of dit mogelijk is en aan welk bedrag ik moet denken om dit te begeleiden.

DUDA Website Designer

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers,  Wij zijn op zoek naar iemand die NL-talige websites kan designen, startend vanuit een van de vele templates uit het platform DUDA (https://www.duda.co/), en die ook kan bijstaan in support, zijnde aanpassingen aan de websites doorvoeren (content bijvoegen, enz). Momenteel een 70-tal Duda websites in portfolio. Opdracht voor de lange termijn.

Site optimaliseren binnen Duda

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het optimaliseren van een site binnen Duda Site builder; - straktrekken UX/ look and feel opmaak - SEO - Technisch (ALT text, comprimeren afbeeldingen en mobiele optimalisatie Volledige werkzaamheden op basis van SEM rapportage

Het Foreign Language project

Geplaatst: 19 apr
Beste Freelancers, Als beeldend kunstenaar zoek ik voor mijn project Foreign Language, iemand die een online orakel kan maken. 32 afbeeldingen zijn te zien op het scherm. Alle afbeeldingen hebben een eigen woord ( al aanwezig in media als jpeg). Als je klikt op een afbeelding, verschijnt het bij deze afbeelding horende woord groot in een vak daaronder.... Tot 6 woorden. Dat is alles. Mooi zou…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht