Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Magazine/Brochure Vormgever voor Lifestyle Merk

Geplaatst op:
29 april 2019 11:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
38973
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Breda, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken een designer/grafisch vormgever die al jaren ervaring heeft met het bedenken en ontwerpen van magazines en brochures.

In dit geval voor een internationaal lifestyle merk wat zijn nieuwe collectie hedendaags wil presenteren (dmv een nieuwe brochure/magazine) aan zijn klanten. Het is een B2B organisatie maar natuurlijk moet deze brochure ook een "consumer" look and feel hebben. Een echte beleving neerzetten is key. Daarnaast is het belangrijker om beeld, tekst, product informatie en POS voor in de winkels op een catchy en duidelijke manier samen te brengen.

Graag komen wij in contact met ontwerpers met een visie en veel kennis op het gebied van magazine ontwerp. Op korte termijn willen wij starten met de concept fase waarbij wij graag jullie ideeën meenemen.

Wij kijken uit naar jullie reactie.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (15)

michelle michelle 29-04-2019
Ara Ara 29-04-2019
referentiesterren
7 referenties
Eefje Eefje 29-04-2019
Robert Robert 29-04-2019
referentiesterren
19 referenties
Stephanie Stephanie 29-04-2019
referentiesterren
2 referenties
Lian Lian 29-04-2019
referentiesterren
2 referenties
Andrea Andrea 29-04-2019
referentiesterren
4 referenties
Bjorg Bjorg 01-05-2019
referentiesterren
5 referenties
Angela Angela 01-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Lya Lya 01-05-2019
Louis Louis 01-05-2019
referentiesterren
4 referenties
Jeroen Jeroen 01-05-2019
referentiesterren
3 referenties
Henk Henk 29-04-2019
Joke Joke 29-04-2019
Amir Amir 29-04-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Grafische 3D Afbeelding voor Software
Beste freelancers,    Ik wil graag een grafische 3D afbeelding laten maken. Een virtuele doos waarin ik een download product verkoop. Ik denk in Photoshop of een ander programma.    Wie kan mij hierbij verder helpen?
12 aug
Ontwerp A5 Flyer voor Straatvoetbal Evenement
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn (deadline def versie woensdag 14-8) een flyer op kan maken voor een groot straatvoetbalevenement. Gaat om een dubbelzijdige A5 formaat flyer waarvoor alle informatie, logo's en de huisstijl al klaar staat.    Bij wederzijdse klik werken we graag vaker samen!
8 aug
Opmaken van Whitepaper (Spoed)
Beste freelancers,    Voor een whitepaper zoek ik iemand die de opmaak kan doen. Dit zijn grafieken, tabellen etc. Er is enige spoed geboden.    Ik hoor graag wie mij op korte termijn kan helpen.
7 aug
Grafisch Vormgever voor Clickable PDF Document
Hallo, Wij willen een word document van zo'n 60 pagina's (inclusief foto's) mooi vormgegeven hebben in een clickable PDF. De deadline hiervoor is 10 september. Het document moet ingeleverd worden en waken wij tevens online beschikbaar. We hebben nog geen vaste huisstijl, dus je kunt je creativiteit de vrije loop laten.    Bij…
29 jul
Powerpoint Expert voor Ontwerp van Merkpresentatie
Beste freelancers,    Voor een merkpresentatie zijn wij op zoek naar een ontwerper met extreme powerpoint ervaring. Je bent zowel verantwoordelijke voor het ontwerpen van de presentatie (inclusief illustraties etc) als voor het implementeren van de juiste elementen in PPT om het spannend en professioneel te maken.    We hebben het…
25 jul
Tekening Omzetten naar Grafisch Design
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die een kindertekening kan omzetten naar een grafisch design. Deze tekening(en) willen wij namelijk gaan gebruiken bij het bedrukken van promotiemateriaal. (bv. mokken + schotels).  De tekening heb ik als bijlage toegevoegd.    Kan jij ons helpen, dan ben ik benieuwd naar je…
25 jul
Design Ontwikkelen voor Koekconcept
Beste freelancer,    Ik zoek iemand die in beperkte tijd een design voor een koekconcept kan opmaken en dit vertalen in een aantrekkelijke commerciële verpakking. De naam is zoals goed als rond, logo / uitstraling nog niet. Kan je mij aangeven wat je zou kunnen betekenen en tegen welke condities en termijnen?    Ben benieuwd…
24 jul