Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Bjorg

Bjorg Trentelman

Vormgeving met oog voor resultaat

|
Locatie: Blokker
|
Actief sinds: 16-03-2018
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 480 keer
|

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Beste opdrachtgever! Goed dat we elkaar gevonden hebben!

Ik help jullie graag bij vrijwel alle voorkomende media-en ontwerp vraagstukken. Ik ben een zeer ervaren en creatieve vormgever/dtp-er. Ik ontwerp onder andere logo's, brochures, magazines, folders, flyers, websites etc. Eigenlijk is alles mogelijk!

Mijn karaktereigenschappen zijn: efficiënt, resultaatgericht, stipt, nauwkeurig en sociaal. Ik reageer altijd snel op e-mail en whatsapp.

Programmakennis: InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat, WordPress, SiteCore.

Doordat ik me goed kan verplaatsen in de denkwijze van mijn opdrachtgevers weet ik als geen ander hoe ik jullie opdracht kan omzetten naar een pakkend, creatief concept. Perfect aansluitend bij jullie wensen. Precies zoals ondernemers het graag zien; efficiënt en resultaatgericht met oog voor detail.

Ik neem jullie graag het creatieve werk uithanden zodat jullie tijd hebben om volop te ondernemen.

Portfolio

logos2.jpg

LOGO'S

De start van iets moois. Je eigen bedrijf begint met je eigen logo. Dit moet in één oogopslag duidelijk maken wie je bent en wat je doet. Dat kan ik heel goed! Wil je eens met mij van gedachten wisselen over jouw nieuw te ontwerpen logo of bedrijfsnaam? Of wil je misschien je huidige logo laten opfrissen of restylen?
magazines.jpg

MAGAZINES

Papier blijft een prachtige manier om met jouw doelgroep te communiceren. Magazines worden veel gelezen en hoog gewaardeerd. Wellicht is het juist nu wel de manier om je te onderscheiden van de rest! Ik maak verschillende hoogwaardige magazines voor zowel de consument als het business-to-businesskanaal. Wil je eens sparren over de mogelijkheden, of zoek je een nieuwe vormgever voor jouw al bestaande magazine(s); je weet mij te vinden!
verpakkingen.jpg

VERPAKKINGEN

Een prachtig product verdient een net zo prachtige verpakking. Beleving en functionaliteit gaan hierbij hand in hand. Ik zorg ervoor dat deze verpakking qua uitstraling en functionaliteit precies aansluit bij de inhoud.
infographicsHW.jpg

INFOGRAPHICS EN LEAFLETS/FLYERS

Soms wil je een ingewikkeld bedrijfsproces of complexe service communiceren met je doelgroep. Maar hoe doe je dit? Wanneer je lappen tekst gebruikt, haakt de lezer snel af. In zo’n geval is het handig om mij een infographic te laten ontwerpen. Door middel van een infograhic wordt in 1 oogopslag duidelijk wat je wilt communiceren. Zo’n plaatje zegt meer dan 1000 woorden.

Referenties

Datum:
06-09-2018
Van:
Ynte Essers
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Björg heeft onze oude website in een nieuw en beter passende jasje (website) gegoten. Met een prachtig resultaat. We zijn zo tevreden dat we uren hebben ingekocht zodat ze de komende tijd onze website up-to-date houdt en blijft optimaliseren. Goede communicatie, reageert snel op mail!
Datum:
16-08-2018
Van:
Ruslan Bosch Robaina
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Echt super en snel gedaan. Ze reageert altijd snel en doet alles heel professioneel.
Datum:
16-08-2018
Van:
Johan Bloem
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Met Bjorg hebben wij een super freelancer is huis gehaald! Ik ben creatief, maar ik kan niet tot nauwelijks zelf ontwerpen. Bjorg is qua grafische vormgeving precies het verlengstuk van wat ik in mijn hoofd heb. Ze levert heel goed werk, maar ook nog eens snel. De is zowel via de mail als via de whatsapp erg goed bereikbaar en denkt mee met de opdrachtgever. Vandaar op alle vlakken 5 sterren.

Uitgevoerde opdrachten

Logo Ontwerper voor Virtueel Assistent Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben net gestart als virtueel assistent, dus ik zoek iemand die mijn logo kan ontwerpen. Ik heb al een goed idee van wat ik wil aan de hand van wat ik heb gevonden in Canva.  Het bestand moet te gebruiken zijn als logo voor de website, mailhandtekening, visitekaartje, enz.    Bij interesse kan ik eventueel…
17 okt
Opmaak Tekst voor Lifestyle Magazine
Beste freelancers,    Gezocht: grafisch ontwerper voor opmaak van een lifestyle magazine. Opmaak van ongeveer 24 pagina's tekst plus een inhoudsopgave.    Wij zijn een uitgever van diverse media. Wij starten op 1 juni 2018.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.
Norg 16 aug
Website Maken voor Tandartspraktijk
Beste freelancers,    Ik zoek een website bouwer om een niet zo ingewikkelde website te laten maken voor een nieuwe tandartspraktijk. Het gaat meer over informatie op de website zoals locatie, openingtijden, team, etc. teksten kan ik zelf schrijven.    Graag contact opnemen voor meer informatie.
Apeldoorn 7 aug
Wordpress Website Optimaliseren (Onderwijsadvies Organisatie...
Beste freelancers,    Wij werken in de onderwijs / consultancy branche en hebben hiervoor een bestaande wordpress website. Nu zijn wij op zoek naar iemand die onze website kan finetunen en optimaliseren.    Tevens hebben wij hebben meerdere domeinnamen die wij gekoppeld willen hebben aan onze website. Daarnaast…
Nijmegen 6 apr

Vraag Bjorg direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden