Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

mp graphic design

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Hallo mijn naam is Michelle Palte, gespecialiseerd in grafische vormgeving op het gebeid van logo`s huisstijlen folders flyers posters en DTP werk. Ik werk als freelancer. Geboren en woonachtig in Rotterdam. Ik ben een bevlogen, gedreven en creatieve vormgever met een passie voor mijn vak. Ik vind het persoonlijk heel belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en blijft groeien in je vak. Daarom ben ik na het afronden van mijn studie grafische vormgever, aan het Grafische Lyceum Rotterdam begonnen als freelancer. En op zoek naar nieuwe projecten en uitdagingen.


Uitgevoerde opdrachten

Zakelijk Logo voor Healthcare Consultancy
Beste freelancers,    Wij zijn een Healthcare consultancy dat zich richt op strategische en business development management advies. We worden bijvoorbeeld ingezet bij fusies en innovatie door toegepaste wetenschap in bedrijfsprocessen in ziekenhuizen en privé klinieken. We zijn op zoek naar een pakkend zakelijk logo.    In…
Amsterdam 1 sep

Vraag michelle direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden