Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo Ontwerpen voor Sieradenmerk

Geplaatst op:
6 december 2018 14:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
37055
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 500
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een sieradenmerk ben ik op zoek naar iemand die kan helpen bij het design van het logo. En in een later stadium eventueel branding en inrichting van webshop.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Bastiaan Bastiaan 06-12-2018
Jennifer Jennifer 06-12-2018
Suzanne Suzanne 06-12-2018
Ara Ara 06-12-2018
referentiesterren
7 referenties
Niek Niek 06-12-2018
Jedidjah Jedidjah 06-12-2018
Ruben Ruben 06-12-2018
referentiesterren
13 referenties
Sylvia Sylvia 06-12-2018
Giovanna Giovanna 06-12-2018
referentiesterren
2 referenties
Richard en Barbara Richard en Barbara 06-12-2018

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Huisstijl en Logo 3D Print Website
Beste freelancers,    Wij zoeken een freelancer die ons kan helpen met de huisstijl en logo voor een startende onderneming op het gebied van 3D printen en Cad/Cam    Zelf zit ik te denken aan oranje donkergrijs/zwart en wit als kleuren pallet. Maar een ander verfrissend kleurenpallet is ook welkom.    Ik heb een beperkt…
13 dec
Letter Logo en Cartoon Ontwerpen
Beste freelancers,    Voor een nieuw te ontwikkelen concept ben ik op zoek naar een logo en een cartoon, voor gebruik op website, social media en (online) brochures. Het logo moet bestaan uit 2 letters, waarbij de ene letter in de andere staat. Voor de cartoon heb ik wel ideeën. Maar die zijn nog niet zo concreet als het logo. …
11 dec
Tekenaar voor Graffiti Logo
Beste freelancers,    Ik start met een eigen onderneming, dat staat in de kinderschoenen. Ik heb een bedrijfsnaam en zoek een graffiti liefhebber en tekenaar om een logo met mij te creëren. Ik heb één woord dat ik in graffiti wil zien.     Ik zie graag een reactie tegemoet.   
9 dec
Logo voor een Nieuwe Webwinkel
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar hulp bij de ontwikkeling van een nieuw logo. Ik heb al een goed idee wat ik graag wil.     Het logo moet er hetzelfde uitzien als als de webwinkel 'Sole' (thesolesupplier.co.uk/our-authors/), zij hebben hun logo in van de vorm van veters. De naam die in de plek van 'Sole'…
7 dec
Logo Ontwerpen voor Schilderijen Webshop
Beste freelancers,    Voor een nog te lanceren webshop gespecialiseerd in de verkoop van schilderijen, ben ik op zoek naar iemand die een logo kan ontwerpen (welke in lijn dient te liggen met het reeds aanwezige webdesign).    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
6 dec
Tekst Logo in CMYK Uitsnijden
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een persoon die een simpel tekst logo kan uitsnijden in CMYK ten behoeve van het drukken op briefpapier. Voorbeeld logo is beschikbaar dient alleen in CMYK gemaakt te worden met bijvoorbeeld photoshop.    Ik zie graag een recactie tegemoet.
4 dec