Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

NJ Webmarketing & Admin

Adresgegevens

Laurierstraat 70 - 2e
1016PN Amsterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Niek Jacobs uit Amsterdam meer dan 18 jaar telemarketing en web marketing webdesign voor bedrijven en particulieren.

Ik sla een brug tussen ingewikkelde technieken en een succesvolle aanwezigheid op het internet voor alle soorten doelgroepen en budgetten.

Mijn specialiteit is het optimaliseren en maken van websites naar de allerlaatste techniek geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiele apparaten. Het maken/ontwerpen van een multifunctionele website bedraagt afhankelijk van het aantal webpagina’s v.a. € 248,-- Excl. BTW. Ook kan ik hosting op onze super snelle veilige Amazon server aanbieden.

Er komt veel meer kijken bij het maken van een website kijken zoals:
• Je wilt een website die presteert, klanten binnentrekt, een “Sales Funnel” voorzien van de juiste SEO zoekmachine trefwoorden zodat uw klanten u weten te vinden.
• Ik lever per opgeleverde site, prikkelende en koop bevorderende [wervende] functies die we inbouwen om uw website bezoekers tot actie te prikkelen.
• Routinematig testen we website snelheid voor onze klanten om ervoor te zorgen dat de scores van onze klanten op het allerhoogste niveau blijven, voldoen aan onze normen en de allerlaatste eisen die aan optimale websites in dit tijdperk voldoet. En nog veel meer!
• BETROUWBARE VEILIGE HOSTING Onze websites worden gehost op Amazon VEILIGE hosting service, zodat u weet dat uw site altijd online beschikbaar zal zijn.
• BUSINESS-DRIVING WIDGETS Wij passen van een verscheidenheid aan widgets toe ontworpen voor meer telefoontjes, aanvragen, afspraken, reserveringen, bezoekers en klanten.
Op onze website kunt u opgeleverd werk zien en vele van onze voorbeeld templates websites.
Heeft u een leuke idee voor een website die u in eigen huisstijl wilt laten nabouwen?
Wilt u een gratis voorstel ontvangen hoe uw volgende generatie website eruit kan gaan zien?
Wereldwijd meer dan 9 miljoen websites!
Ervaar zelf ons super geweldige systeem.
Wij leveren kwaliteit tegen scherpe prijs.
Wilt u de volgende tevreden gebruiker zijn?
Neem dan contact met ons op voor een gratis ontwerp website of voor het ontvangen van informatie over onze lead service.

Portfolio

Angelique van den Born mordern paintings.png

Angelique van den Born opgeleverd oktober 2015

Website optimalisatie van een oude niet goed functionerende website waarvoor ik voor de opdrachtgever mogelijk heb gemaakt dat zij zelf de website kan updaten, hetgeen bij haar oude website niet mogelijk was.
NiekJacobAmsterdamNJ-Webmarketing_make_over.png

Vind Jezelf Terug

De opdrachtgever had een website die geoptimaliseerd moest worden en die zijzelf wilde beren.
AFGL-Industriele_Automatisereng.jpg

Remake van AFGL-techniek

Opdrachtgever had een website die ik geoptimaliseerd heb voor desktop, tablet en mobiele telefoon. Daarnaast heb ik ook de website gerestyled naar een interactief concept en moderne lay-out.
WMIHOLLAND.B.V.jpg

Remake WMI-Holland

Opdrachtgever had een website die ik geoptimaliseerd heb voor desktop, tablet en mobiele telefoon. Daarnaast heb ik ook de website gerestyled naar een interactief concept en moderne lay-out.
JacuziiWellness.png

Jacuzzi Webiste

De opdrachtgever wilde een strak uitziende in de Jacuzzi label moderne multifunctionele website voor producten presentatie.

Uitgevoerde opdrachten

Websitebouwer Gezocht (Huishoudelijke Producten)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een website kan bouwen. Ik ben onlangs gestart met een klein merk in huishoudelijke producten en mijn assortiment bestaat uit twee producten.    De website heeft een homepagina nodig met een fullscreen banner op de homepage (ben erg onder de indruk over de simpelheid…
Amsterdam 15-03-2017

Vraag Niek direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden