Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Suzanne

Suzanne Merema
Over Suzanne

Mijn naam is Suzanne Merema en ik heb mij gespecialiseerd in grafische vormgeving en communicatieprojecten. Als spin in het web kan ik klanten uitstekend van dienst zijn op het gebied van corporate idententy en het ontwikkelen van allerlei communicatiemiddelen. Sinds begin 2018 vaar ik mijn eigen koers als Studio Bodie, gespecialiseerd in grafische vormgeving en communicatie. Ik richt mij vooral op print: grafische vormgeving, magazines ontwikkelen, moodboards samenstellen en totaalproducties. Uiteraard zijn digitale toepassingen en social media bij mij ook bekend. Klanten en projecten met een maatschappelijk belang hebben mijn voorkeur.

Grafische vormgeving & DTP
Grafische vormgeving is het vertalen van ideeën naar verschillende communicatiemiddelen. Dit vereist zowel artistieke als technische vaardigheden. Mijn primaire gereedschap hiervoor blijft de creatieve geest, die ingezet kan worden voor huisstijlen, magazines, brochures, catalogi, corporate drukwerk, advertentiecampagnes en dergelijke.

Drukwerkbegeleiding
Een visitekaartje, flyers, poster, folders of een boekje....

 

Vraag Suzanne direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Suzanne , ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0622692068
KvK-nummer
Adresgegevens
Folkert Elsingastraat 35
3067 NW Rotterdam
Bedrijfsnaam
Studio Bodie
Social Media

Stuur een bericht