Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Suzanne

Suzanne Merema

Studio Bodie - Suzanne Merema

Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 19-03-2018
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 134 keer
|
KvK-nummer: 63601915 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Studio Bodie

Adresgegevens

Folkert Elsingastraat 35
3067 NW Rotterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Suzanne Merema en ik heb mij gespecialiseerd in grafische vormgeving en communicatieprojecten. Als spin in het web kan ik klanten uitstekend van dienst zijn op het gebied van corporate idententy en het ontwikkelen van allerlei communicatiemiddelen. Sinds begin 2018 vaar ik mijn eigen koers als Studio Bodie, gespecialiseerd in grafische vormgeving en communicatie. Ik richt mij vooral op print: grafische vormgeving, magazines ontwikkelen, moodboards samenstellen en totaalproducties. Uiteraard zijn digitale toepassingen en social media bij mij ook bekend. Klanten en projecten met een maatschappelijk belang hebben mijn voorkeur.

Grafische vormgeving & DTP
Grafische vormgeving is het vertalen van ideeën naar verschillende communicatiemiddelen. Dit vereist zowel artistieke als technische vaardigheden. Mijn primaire gereedschap hiervoor blijft de creatieve geest, die ingezet kan worden voor huisstijlen, magazines, brochures, catalogi, corporate drukwerk, advertentiecampagnes en dergelijke.

Drukwerkbegeleiding
Een visitekaartje, flyers, poster, folders of een boekje. De meeste opdrachtgevers denken dan vooral aan de tekst en het ontwerp. Toch loont het de moeite om ook stil te staan bij de keuze voor een drukker en de methode. Ik help u de juiste keuzes te maken en neem het gehele proces van drukwerk uit handen.

Wordpress-websites
Uiteraard worden ook de digitale mogelijkheden ingezet bij de communicatiestrategie van een bedrijf. Ik kan een bijpassende Wordpress-website bouwen, die een goede indruk van het bedrijf geeft en eenvoudig zelf aan te passen is.

Tot slot ben ik een liefhebber van alles wat ‘MOOI’ is! Mooie designs, mooie letters, mooie kleuren, mooie materialen, mooie tassen, mooie auto’s, mooie architectuur en mooie muziek. En wat maakt het dan mooi? Wanneer het gemaakt is met hart en ziel, op een ambachtelijke manier, in balans met gevoel voor verhoudingen en details. Ik laat me door veel interessegebieden en mensen inspireren, maar de volgende verdienen een aparte vermelding: Raymond Loewy, Wim Crouwel, Marilyn Monroe, Santiago Calatrava, Ootje Oxenaar, Frank Lloyd Wright en Iris van Herpen.

Vraag Suzanne direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden