Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
4 mei 2020 11:45

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Oudesluis, Noord-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Beheer & Techniek
Subcategorie
ERP/CRM Implementatie
Opdracht ID
43347

Koppeling WooCommerce met Becosoft via een API

40 tot 60 p.u. Oudesluis, Noord-Holland (6) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
4 mei 2020 11:45
Categorie
Beheer & Techniek
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een klant van ons zijn wij bezig met een B2C shop. Nu is het zelf een B2B merk en willen ze graag hun systeem Becosoft koppelen aan de WooCommerce shop die wij aan het bouwen zijn. Het voornaamste is klaar alleen een API koppeling moet nog geïmplementeerd worden. Wij zijn op zoek naar een programmeur die ons daarbij kan helpen en die al ervaring hierin heeft.

De voornaamste endpoints zijn dan Artikel, Verkoopafdeling, Artikelgroep, Wasvoorschrift, Klant, ArtikelStock, en Weborder. Becsoft heeft hun API openbaar staan.

Jullie zullen, met andere woorden, een HUB moeten bouwen tussen de website en Becosoft aan de hand van onze API zodat alle artikelen kunnen opgevraagd worden, alsook de stock op reguliere basis gesynchroniseerd kan worden. Er zijn ook wat nieuwe elementen toegevoegd aan het product via custom post type.

Wij horen graag wat de mogelijkheden hierin zijn en een urenbegroting.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Jeroen
04-05-2020
Bjorn
04-05-2020
Manolito
04-05-2020
Gino
04-05-2020
Jeroen
04-05-2020
Pedram
08-05-2020

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
4 mei 2020 11:45

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Oudesluis, Noord-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Beheer & Techniek
Subcategorie
ERP/CRM Implementatie
Opdracht ID
43347

Opdrachten in dezelfde categorie

Hulp bij Wix Website (in het Engels)
Beste freelancers,    Ik heb hulp nodig bij mijn Wix website. Wie heeft hier ervaring mee en kan mij helpen? Onderstaand de opdracht in het Engels. Ik zie je reactie ook graag in het Engels tegemoet.    I created a toys website with Wix and have set-up IDEAL payments using Stripe. My services are subscription-based but currently,…
6 mei
Inrichten Salesforce in Den Bosch
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ervaren administrator/gebruiker van Salesforce voor het adviseren van het gebruik van het systeem. Deze is deels ingericht maar we zoeken extra hulp voor het inrichten (structuur klanten en contactpersonen, specifieke velden, leads, opportunities) en het opzetten van enkele reports en dashboards. …
30-12-2019
Koppeling Kvk met Zoho CRM REST API
Beste freelancers,    Gezocht: developer voor Koppeling Kvk met ZOHO CRM Rest API    Ik zoek iemand die voor mij KvK gegevens binnen Zoho CRM kan opvragen. Door één druk op een knop de gegeven klantgegevens kan aanvullen in ZOHO CRM.    Graag een reactie bij interesse.
11-09-2019
API Perfectview CRM - Activecampaign
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een specialist met aantoonbare ervaring op het gebied van het ontwikkelen van een API voor gegevensuitwisseling tussen Perfectview CRM en Activecampaign.    Ik zie graag een reactie tegemoet.       
15-02-2019
Freelance Salesforce Expert Gezocht
Beste freelancer,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen Salesforce beter in te richten en optimaler te gaan gebruiken. Wij werken met Salesforce via ons hoofdkantoor in Veendam, Groningen.    We hebben verschillende kleinere issues en projecten om aan te werken. Als bet bevalt dan zouden we graag langere tijd samenwerken. …
16-01-2019
Hulp bij Inrichten van Sharepoint
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar hulp bij het inrichten van sharepoint, wij hebben al een opzet. Deze moet worden uitgewerkt en in later stadium door ons worden beheerd. Er is dus ook een stuk scholing nodig.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
07-01-2019
Toon meer