Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. ERP/CRM Implementatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Koppeling WooCommerce met Becosoft via een API

Opdracht ID: 43347

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 04-05-2020
Reacties: 5
Locatie: Oudesluis, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 12-05-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een klant van ons zijn wij bezig met een B2C shop. Nu is het zelf een B2B merk en willen ze graag hun systeem Becosoft koppelen aan de WooCommerce shop die wij aan het bouwen zijn. Het voornaamste is klaar alleen een API koppeling moet nog geïmplementeerd worden. Wij zijn op zoek naar een programmeur die ons daarbij kan helpen en die al ervaring hierin heeft.

De voornaamste endpoints zijn dan Artikel, Verkoopafdeling, Artikelgroep, Wasvoorschrift, Klant, ArtikelStock, en Weborder. Becsoft heeft hun API openbaar staan.

Jullie zullen, met andere woorden, een HUB moeten bouwen tussen de website en Becosoft aan de hand van onze API zodat alle artikelen kunnen opgevraagd worden, alsook de stock op reguliere basis gesynchroniseerd kan worden. Er zijn ook wat nieuwe elementen toegevoegd aan het product via custom post type.

Wij horen graag wat de mogelijkheden hierin zijn en een urenbegroting.

Freelance CRM managers die hebben gereageerd (5)

Jeroen
Jeroen
04-05-2020
2 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
04-05-2020
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Gino
Gino
04-05-2020
25 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jeroen
Jeroen
04-05-2020
4 referenties
Gemiddelde score
10
Pedram
Pedram
08-05-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10

CRM implementatie opdrachten

Mailbox/CRM integratie

Geplaatst: 28-11-2023
Beste freelancers, In ons CRM-systeem houden we bij welke afdelingen, werkgroepen en functionarissen actief zijn. We zoeken naar een manier om automatisch functionele mailboxen (bijv: [functie]@[afdeling].domein.nl) te koppelen aan een lid (bijv. functionaris) die een functie krijgt toegewezen in het CRM-systeem. We hopen hiermee een oplossing te hebben gevonden voor afdelingen om informatie over…

Crm systeem instellen

Geplaatst: 19-07-2023
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een Teamleader CMR specialist die voor een verhuisbedrijf een CRM systeem op maat en wensen kan instellen op locatie, in Den Haag.

Webapplicatie/portaal voor orders

Geplaatst: 04-05-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ontwikkelaar voor een webapplicatie. Bondig omschreven is het doel om een portaal te hebben waar gebruikers een formulier kunnen invullen om een order te plaatsen, en een overzicht te hebben van historische en geplaatste orders. Het formulier zal vrij uitgebreid zijn qua velden, inclusief validatie, een aantal basale berekeningen, en conditionele logica.…

CSV Bestand Implementeren naar CSV Wix

Geplaatst: 28-06-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een groot CSV bestand in een Wix CVS bestand kan overzetten. Ik hoor graag van jullie. 

Hulp bij Inrichten Zendesk Klantenservice Omgeving

Geplaatst: 28-10-2021
Beste freelancers, Wij zijn een grote Nederlandse (web)shop voor tuinmeubelen. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.  

Hulp bij Wix Website (in het Engels)

Geplaatst: 06-05-2020
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij mijn Wix website. Wie heeft hier ervaring mee en kan mij helpen? Onderstaand de opdracht in het Engels. Ik zie je reactie ook graag in het Engels tegemoet. I created a toys website with Wix and have set-up IDEAL payments using Stripe. My services are subscription-based but currently, my customers can only do one-time payments which requires constantly reminding…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht