Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Illustraties met Oosters Tintje voor Prentenboek

Opdracht ID: 41896

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 06-01-2020
Reacties: 8
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 10-01-2020
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een illustrator voor een prentenboek. In eerste instantie heb ik ongeveer twaalf prenten nodig, die 24 pagina's beslaan of 24 kleinere prenten kan ook. Per pagina komen maximaal 4 zinnen. Het gaat om een prentenboek op rijm voor kinderen. In eerste instantie is het bedoeld voor kinderen tussen de 3 - 8 jaar. Het zou fijn zijn als de illustrator bekend is met kinderprenten. Het is een klein beetje religieus getint. Ik wil op een kinderlijke manier uitleggen waar de twee belangrijkste hoogtijdagen binnen het hindoeisme om draait. Het gaat om Holi en Divali. Ik zou in de tekeningen het Indiase terug willen zien.

De kleurcontrasten en opmaak van de boeken van Fien en Milo spreken mij erg aan. Ik vind het leuk dat de tekeningen in een kader worden geplaatst zoals bij de Dikkie Dik boeken, maar dan met een oosters getinte kader. De manier van tekenen, moet de jonge kinderen aanspreken, felle kleuren en simpel.

Ik heb mijn gedichten opgestuurd naar een uitgeverij. Zij zullen mij binnen twee weken antwoord geven, of ze het wat vinden of wat ik kan verbeteren. In principe heb ik geen deadline momenteel. Opdracht hoeft niet op locatie. Wel zou ik het fijn vinden als ik de tekeningen mag beoordelen en de gelegenheid heb om aanpassingen aan te laten brengen. Ik ben ook bereid mijn rijm naar de desbetreffende persoon toe te mailen, ter  informatie.

De eerste prent van het boek met tekst (heeft overigens wel ongeveer 6-10 zinnen) moet echt een uitdrukking zijn van Holi (ene prentenboek) en Divali (ander prentenboek) en kleurrijk. De hoofdpersonen komen dan ook niet voor in de eerste prent. Mocht het een succes zijn, dan heb ik nog een verhaal over het hindoeisme. En bij heel veel succes, wil ik mij richten op kinderyoga. Alles zal op rijm zijn.

Ik zie je reactie graag tegemoet.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (8)

Renske
Renske
06-01-2020
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
Peter
Peter
06-01-2020
8 referenties
Gemiddelde score
9.5
Tessa
Tessa
06-01-2020
4 referenties
Gemiddelde score
10
Tilleke
Tilleke
06-01-2020
16 referenties
Gemiddelde score
9.9
Sander
Sander
06-01-2020
2 referenties
Gemiddelde score
9.3
Marc
Marc
06-01-2020
8 referenties
Gemiddelde score
10
Josien
Josien
06-01-2020
16 referenties
Gemiddelde score
9.8
Sia
Sia
06-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

LGTBQ+ Boek Cover Illustreren

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor het illustreren van een boek cover. Het boek gaat over LGTBQ+ en krijgt de titel: Butterflies. Interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Illustraties Maken voor een Kinderboek

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance illustrator voor het maken van:   een illustratie voor de cover van mijn boek (1 illustratie van elk verhaal en de hoofdpersoon) 4 wat grotere illustraties voor het begin van de verhalen die ik erin heb 18 kleinere illustraties tussen de tekst in de bladzijdes Geen idee qua inschatting wat het moet kosten. Dit is mijn eerste boek (betreft een…

Freelance Manga Tekenaar Gezocht

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Ik zou graag als cadeau iemand een tekening geven van hem als anime/manga. Ik ben dus op zoek naar een anime/manga tekenaar. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Illustraties voor Kinderboek (Sinterklaas)

Geplaatst: 12 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor mijn kinderboek, gericht op sinterklaas. Iemand die mooie, opvallende, kleurrijke illustraties kan maken. Het gaat om een cover, in de inleiding 5 kleine illustraties van een kindergezichtje, en verdeeld over de 9 hoofdstukken 9 wat grotere illustraties, en bij ieder hoofdstuk bijpassende strooiillustraties. Graag een reactie bij interesse…

Praatplaat Striptekening over Bedrijfsvisie

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een praatplaat striptekening over de kansen en visie van ons bedrijf. Afspraak in de week van 2 mei en de praatplaat heb ik nodig op 10 mei 2022. Over ons Wij zijn gespecialiseerd in het aansturen en implementeren van veranderopdrachten bij profit en non-profit organisaties. Tevens kunnen mensen mij benaderen om als sparringpartner…

Illustrator Gezocht op Project Basis

Geplaatst: 26 apr
Beste freelancers, Ik zoek een ervaren illustrator die op zeer korte termijn beschikbaar is om een aantal illustraties in een manga / cartoon stijl te maken. Graag in de omgeving noord Nederland. Werk op locatie is geen pre maar een eerste kennismaking wel. Hebben wij een klik dan is een langdurige samenwerking waar ik naar op zoek ben. Ik ontvang graag jouw portfolio en recent werk. Bij een match…

schets naar tekening illustrator

Geplaatst: 26 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor ons een viertal schetsen van sjablonen in Illustrator wil omzetten. Dit omdat onze sjabloon leverancier alleen met bestanden uit illustrator werkt. Het gaat dus 4 tekeningen die omgezet moeten worden. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht