Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Josien

Josien Brands
Over Josien

Hoi, ik ben Josien en als illustrator zet ik ideeën om in illustraties. Dat is hoe ik mensen help. En ik ben altijd op zoek naar nieuwe creatieve uitdagingen. Van kaarten voor speciale gelegenheden (geboorte, huwelijk, nieuwe kat, noem maar op!), tot illustraties in boeken, tijdschriften of op muren, of elders, van kleurplaten tot handlettering, beeld voor drukwerk op tassen etc. Ik maak, in duidelijk overleg met jou, de best passende illustraties erbij. Ik houd van afwisseling in mijn werk, maar bovenal houd ik ervan om mensen te kunnen helpen met het realiseren van het idee in hun hoofd. Blije en enthousiaste opdrachtgevers, daar ga ik voor.

Ik ga meestal voor heldere lijnen en sprekende kleuren, maar kan ook met andere stijlen prima uit de voeten. Ik zoek het beste beeld bij jouw idee.Dat kan in kleur zijn of zwart/wit, duidelijke harde lijnen of zachte overlopende kleuren, net...

Uitstekend
16 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Proces naar de top
Loading.

Illustraties
Loading.

Quote Merel Morre
Loading.

Cover illustratie "Voor altijd in mijn hart"
Loading.

How to Cupcot
Loading.

Geboorterouwkaart
Loading.

 

Vraag Josien direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht