Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Josien

Josien Brands
Over Josien

Ik ben freelance illustrator, en altijd op zoek naar nieuwe creatieve uitdagingen. Van kaartjes voor speciale gelegenheden (geboorte, huwelijk, nieuwe kat, wat je ook wilt!), tot illustraties in boeken, op muren, of elders, ik doe mijn best om de best passende illustraties erbij te maken. Ook lettering doe ik graag. Ik houd van afwisseling in mijn werk, maar bovenal houd ik ervan om mensen te kunnen helpen met het realiseren van het idee in hun hoofd. Blije en enthousiaste opdrachtgevers, daar ga ik voor.

Kort samengevat ben ik een creatief avonturier die graag nieuwe stijlen en technieken uitprobeert en houdt van variatie en uitdaging. Ik ga meestal voor heldere lijnen en sprekende kleuren, maar kan ook met andere stijlen prima uit de voeten. Ik zoek het beste beeld bij jouw idee.

Het liefst werk ik met waterverf en fineliner, al dan niet met digitale nabewerking. In mijn ervaring biedt dit ontzettend...

Uitstekend
12 beoordelingen
Josien Brands

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Bottle Green
(Lees verder)
Loading.

Lettering - Have I told you
(Lees verder)
Loading.

Illustraties
(Lees verder)
Loading.

Lettering
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Josien direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Josien Brands Design
KvK-nummer: 70953074