Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Tessa

Tessa

illustrator/grafisch vormgever

|
Locatie: Ede
|
Actief sinds: 22-02-2017
|
Uurtarief: € 38
|
Profiel bekeken: 342 keer
|
KvK-nummer: 67641210 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Studio Kikor

Profiel

Ik ben een ervaren grafisch ontwerper. Ik zet creatieve ideeën om in een ontwerp en werk deze uit met programma’s als indesign, illustrator en photoshop. Een nieuw ontwerp of werken binnen een bestaande huisstijl is voor mij geen probleem. Ik beheers verschillende technieken en heb ervaring met productfotografie en beeldbewerking. Naast Grafisch ontwerper ben ik illustrator. Mijn illustraties zijn vrolijk en kleurrijk en spreken zowel kinderen als volwassenen aan.

Voordat ik voor mezelf begon heb ik gewerkt bij een reclame bureau en veel verschillende klanten voorbij zien komen. Ik heb dan ook ervaring met de meest uiteenlopende opdrachten en ben breed inzetbaar. Of het nu gaat om Folders, flyers, posters, kleurplaten, logo's, illustraties of andere grafisch uitingen. Neem een kijkje in mijn portfolio om te zien wat ik zowel heb gedaan. Wil je meer weten neem contact met me op.

Portfolio

Template portfolio Dehoofdkraan.jpg

Folders

Tijdens mijn werk als grafisch vormgever bij het bureau graphic heb ik verschillende folders opgemaakt voor klanten als Welkoop/BoerenBond, Wereldwinkels en Roompot.
Template portfolio Dehoofdkraan4.jpg

Flyers

Ik heb flyers gemaakt voor klanten als WNF, roompot en KWF tijdens mijn werk als grafisch vormgever bij het bureau graphic.
Template portfolio Dehoofdkraan3.jpg

Stof ontwerp

Voor mijn cursus illustratie heb ik deze stof ontworpen.
Template portfolio Dehoofdkraan2.jpg

Programma boekje

Als grafisch vormgever bij het bureau graphic. Heb ik een aantal jaren de reclame uitingen verzorgt voor het theater 'De Tuin' in Leusden.
Template portfolio Dehoofdkraan5.jpg

Illustraties

Mijn illustraties zijn vrolijk, vriendelijk en kleurrijk.

Referenties

Datum:
02-11-2017
Van:
Maura Van Veghel
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik ben heel erg tevreden met de werkzaamheden van Tessa. Haar ontwerpen spraken me meteen aan. Ze denkt goed mee. Ik zal in de toekomst zeker nog meer gebruik maken van haar talent.
Datum:
10-05-2017
Van:
Emmie de Nijs Bik
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Ontwerpen van Muurstickers voor Babykamer en Kinderkamer
Beste freelancers,    Ik heb een eigen webshop in muurstickers. Graag wil ik mijn assortiment uitbreiden met nieuwe ontwerpen.    Ik zoek iemand die de ontwerpen voor mij wilt maken. Het betreft muurstickers voor de kinderkamer. Denk bijvoorbeeld aan mooie bomen met of zonder aapjes en uiltjes, leuke dieren etc.    Wie…
Oirsbeek 01-09-2017
Gepersonaliseerd Geboortekaartje Laten Maken
Beste freelancers,    Wij verwachten in mei ons eerste kindje en willen graag een gepersonaliseerd geboortekaartje. Ik vind uitvouwbare geboortekaartjes erg leuk, maar dat is geen vereiste.    We zouden graag een getekende rol op de kaart hebben voor ons twee hondjes (bijvoorbeeld naast een kinderwagen lopend). We hebben 125 kaarten…
Dongen 26-04-2017

Vraag Tessa direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden