Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Tessa

Tessa
Over Tessa

Ik ben een illustrator/grafisch vormgever met een liefde voor kleur. Ik laat mij inspireren door de wereld om me heen. Met veel plezier heb ik gewerkt als grafisch vormgever bij verschillende bedrijven. Nu ik zelfstandige ben combineer ik dit met mijn werk als illustrator. Van concept, ontwerp en realisatie tot uitwerking in beeld en typografie. Ik beheers verschillende technieken en kan goed werken binnen een huisstijl. Daarnaast heb ik ervaring met productfotografie en beeldbewerking. Tot in de details, helemaal op maat gemaakt en passend binnen jullie visie sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen.

Ik maak vrolijke, kleurrijk illustraties maar ook lijntekeningen in zwart/wit. Realistisch vermengd met fantasie, lief en ook stoer.

Voordat ik voor mezelf begon heb ik gewerkt bij een reclame bureau en veel verschillende klanten voorbij zien komen. Ik heb dan ook ervaring met de meest uiteenlopende opdrachten en ben breed inzetbaar....

Uitstekend
4 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Geboortekaartjes
Loading.

Folders, flyers en posters
Loading.

Logo ontwerp
Loading.

Illustraties
Loading.

Illustraties voor prentenboek of producten
Loading.

Logo en huisstijl ontwerp
Loading.

 

Vraag Tessa direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Studio Kikor
KvK-nummer: 67641210