Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Grafisch Designer voor Aanpassingen (Spoed)

Geplaatst op:
26 maart 2020 10:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
42925
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn met spoed op zoek naar een grafisch designer die 16 aantal afbeeldingen kan herstylen/photshoppen.

Het gaat om het aanpassen van details of het toevoegen hiervan, op reeds aanwezig beeldmateriaal. Het totale aantal afbeeldingen is ongeveer 16. Het liefst wordt deze opdracht vandaag nog afgerond. Ik zie graag jullie voorstellen tegemoet met prijsindicatie. Bij een prettige samenwerking kan dit leiden tot een langdurige samenwerking.

Wie kan mij hiermee helpen?
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Amy Amy 26-03-2020
Arlen Arlen 26-03-2020
Ara Ara 26-03-2020
referentiesterren
7 referenties
Nathalie Nathalie 26-03-2020
referentiesterren
3 referenties
Rowin Rowin 26-03-2020
referentiesterren
1 referentie
Marinka Marinka 26-03-2020
referentiesterren
1 referentie
Mathijn Mathijn 26-03-2020
referentiesterren
24 referenties
Ivanka Ivanka 26-03-2020
michelle michelle 26-03-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Allround Grafisch Designer Gezocht
Beste freelancers,    Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een veelzijdige grafische ontwerper die binnen het vakgebied design verschillende taken kan oppakken door uitval.    Het werk zal het volgende omvatten: maken van advertenties, social media uitingen, promotiematerialen, ontwerpen van flyers / brochures, logo’s en…
25 mrt
Opstellen van Booklet voor Financieel Bedrijf
Beste freelancers,    Graag willen we een tweeledige booklet opdracht uitzetten namens een bedrijf actief in de financiële sector welke groeit door middel van o.a. overnames. We willen graag een booklet vormgeven voor interne doeleinden (10-20 pagina's met daarin een stappenplan welke zaken af te wikkelen nadat een bedrijf is…
25 mrt
Banner voor Youtube Kanaal Maken
Beste freelancers,    Ik wil graag een youtube banner laten maken voor mijn Youtube kanaal.  De kleur die ik wil is donkerblauw en de stijl (letters ed.) die ik ongeveer wil komt overeen met bijvoorbeeld de banner van het kanaal slotta.    Kan jij mij hiermee helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.
23 mrt
Ontwerper voor Label Sportsupplementen
Beste freelancers,    Ik zoek een ontwerper die voor ons een label voor onze sportsupplementen wil ontwerpen. Meer/ander werk is nog te bespreken, dit zou een update van het logo en eventueel een huisstijl kunnen zijn.    Ben je geïnteresseerd? Ik zie je reactie graag tegemoet.
20 mrt
Cover Maken Maken voor Rapper op Spotify
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een cover voor een bekende rapper kan maken voor Spotify. Tegen een kleine vergoeding!    Het moet een auto zijn die richting aangeeft en door de voorraam een weg naar links of rechts met richtingbordje.    Kan jij me hiermee helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.
16 mrt
Design voor Musicdoesntstop Campagne (Corona Pandemie)
Beste freelancers,    Ik ben musicus van het Concertgebouworkest en net als vele musici rondom de hele wereld zit ik thuis omdat alle concerten de komende tijd zijn afgelast op last van de overheid ivm de corona pandemie. Creativieit en muziek stoppen niet dus ben bezig om een #musicdoesntstop en funding campagne op te zetten.   …
15 mrt