Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Overige Design & Multimedia
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
20 april 2021 09:25

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Bussum, Noord-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47438

Glasfotografie Omzetten naar Transparante PNG's

25 tot 40 p.u. Bussum, Noord-Holland (7) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
20 april 2021 09:25
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance ontwerper of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een oplossing om transparante PNG's te maken van fotografie van transparant glas.

Het gaat om ±150 al bestaande foto's die moeten worden omgezet naar transparante PNG's. De PNG's moeten gebruikt kunnen worden in een webshop waarbij het belangrijk is dat verschillende lichte achtergrond kleuren zichtbaar zijn door het glas. 

Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag een test png van de originele foto tegemoet. Als die png goed en bruikbaar is kunnen we een totaalprijs afspreken. De uiteindelijke bewerking het liefst in een batch uitvoeren. Van elke foto is er een psd met masker beschikbaar.
Stuur deze opdracht door:

Freelance vormgevers die hebben gereageerd (7)

Murk
20-04-2021
Yozef
20-04-2021
Gerritjan
20-04-2021
Marc
20-04-2021
Lenie
20-04-2021
Liliya
20-04-2021
Diana
20-04-2021
Toon meer reacties
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
20 april 2021 09:25

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Bussum, Noord-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47438

Freelance ontwerp opdrachten

Word en Excel Sjablonen Opmaken (Huisstijlautomatisering)
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een designer en/of Word/Excel specialist die ons kan helpen met het opmaken van een aantal sjablonen. Het betreft meerdere documenten die zowel intern als extern gebruikt worden.    Voorkeur gaat naar een reactie met prijsindicatie. Mag per sjabloon, op uurtarief of als projectprijs.
24 sep
Word Specialist voor Sjablonen (vanuit InDesign Ontwerp)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een Word specialist die ons kan helpen om een document vanuit een InDesign ontwerp kan omzetten naar een basis Word sjabloon/template voor onze opdrachtgever.    Dit betreft een document van 3 pagina's welke als een basis brief/paper sjabloon door de opdrachtgever gebruikt moet kunnen…
14 sep
After Effects Template Vullen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor een simpel klusje. Ik zoek iemand die een After Effects template kan vullen met zo'n 50 foto's en een leuke intro en outro erbij kan maken.    Ik hoor graag van jullie op Hoofdkraan.nl.
1 sep
Hoodie en Tshirt Ontwerp in PDF Bestand
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die illustraties en/of teksten voor mij kan plaatsen op t-shirts en hoodie's in een PDF-bestand zodat dit door kan naar de fabrikant voor productie. Ik betaal het liefst per ontwerp.    Ik hoor graag van jullie.
28 jun
Rapport Template in PowerPoint Optimaliseren
Beste freelancers,    Wie maakt er van mijn PowerPoint design een goed werkend sjabloon/template? Alle designelementen zijn er, evenals de opmaak die ik wil en kleurenschema; maar ik moet nu steeds te veel handmatig aanpassen en wil dus een goed werkend sjabloon. Voor de PowerPoint kenner is dit denk ik een heel eenvoudig klusje.   …
23 jun
Plattegrond Ontwerpen van een Nieuw Huis
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ontwerper/architect. We hebben een optie op een kavel van 900m2 en willen er een semi bungalow met kap opbouwen in combinatie met een kantoor. Mag ook bijvoorbeeld een schuurwoning zijn. Gaat in eerste instantie om een plattegrond indeling.    Kan je ons hierbij helpen? Dan zien we…
14 jun
Concept Ontwikkeling voor de Inrichting van een Restaurant
Beste freelancers,    Wij zijn voornemens om binnenkort een nieuw Hotel Restaurant te openen, de locatie is er maar nu zoeken we iemand die met ons meedenkt over inrichting van het restaurant zodat het maximale benut kan worden en het ook echt werkt.     We zoeken een freelancer met ervaring in interieur architectuur, iemand…
18 mei
Toon meer