Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Joomla
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Front-End Joomla Developer - website bouwer / creatie

Opdracht ID: 51308

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 13 jul
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 18 jul
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Voor ons bedrijf zoeken we een front-end Joomla developer; met enige back-end kennis/skills. Design en creatie van onze sites is hierin leidend. Voor de ZZP-er die wij nu zoeken, hebben we (bij gebleken geschiktheid) werk voor de bouw van zo'n 10 15 website per jaar. Dit zijn kleine sites (4 onderliggende pagina's), gebouwd op een bestaande templates. Over het algemeen maximaal een dag werk per sites (incl review rondes).

Indien je andere kennis en ervaring hebt, we hebben altijd wat DTP werk, Gif en video creatie.

Joomla specialisten die hebben gereageerd (4)

Wiebe
Wiebe
13-07-2022
38 referenties
Gemiddelde score
9.7
Marielle
Marielle
18-07-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jonathan
Jonathan
13-07-2022
10 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
13-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Joomla freelancer opdrachten

Freelance Joomla Specialist Gezocht voor Samenwerking

Geplaatst: 21-09-2021
Beste freelancers, Ik kom graag in contact met een freelance Joomla specialist die op reguliere basis kleine aanpassingen en onderhoud aan 4 verschillende websites kan plegen. Het gaat om een samenwerking voor de langere termijn.  Uurtarief nader te bespreken. Interesse? Ik zie graag een reactie op Hoofdkraan.nl tegemoet.

Joomla Website van Evangelisatie Updaten (Lekkerkerk)

Geplaatst: 15-02-2021
Beste freelancers, De website van onze evangelisatie is gebouwd in Joomla. De PHP versie van de website van onze kerk is niet meer up-to-date. Omdat dit beveiligingsrisico’s met zich meebrengt moet de website geschikt worden gemaakt voor PHP versie 7.0 of hoger. Graag op korte termijn. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.  

Onderhoud Website voor Opleidingen (Joomla)

Geplaatst: 23-10-2020
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die af en toe wat aanpassingen kan doen aan mijn Joomla website. Op mijn wesbsite biedt ik informatie en ik opleiding aan. De aanpassingen betreffen onder andere: het aanmaken van een nieuwe pagina salespagina landingspagina nieuwe opzet van een bestaande pagina maken Pop up venster maken Graag een koppeling met Mailblue maken Wie zou mij af en toe op…

Joomla Onderhoud Diverse Projecten

Geplaatst: 12-01-2021
Beste freelancers, Wij een onderneming gevestigd in Rotterdam, gespecialiseerd in entertainment en evenemententechniek. Voor diverse Joomla sites zoeken we ondersteuning voor updates, safety patches, design aanpassingen op basis van Google issue meldingen. Opdrachten mogen op afstand worden uitgevoerd. We zien bij interesse graag een reactie inclusief uurtarief tegemoet.  

Joomla Expert voor Virtuemart Probleem (Samenwerking)

Geplaatst: 23-12-2020
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf in Webhosting, Webdesign, Domeinnaamregistratie en bieden daarnaast nog onderhoud aan voor klanten met WordPress of Joomla. Wij zoeken een Joomla expert om mee samen te werken daar onze eigen expertise meer bij WordPress ligt. We zoeken iemand die voor ons af en toe Joomla websites kan aanpassen, bouwen en problemen kan oplossen. Op dit moment hebben we een…

Informatieve Website voor Transport en Logistiek Bedrijf

Geplaatst: 01-10-2020
Beste freelancers, Wij hebben een transport logistiek opslag bedrijf gevestigd in Noord Holland. Voor ons bedrijf willen wij graag een eenvoudige website laten maken eenvoudig in onderhoud. Het gaat om een informatieve website met enkele (standaard) pagina's, de website dient wel 2-talig te zijn; Nederlands en Engels. Uitgangspunt is dus dat wij na oplevering zelfstandig de website kunnen aanvullen/onderhouden.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht