Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Joomla
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Joomla Website Updaten en Advies Hosting

Opdracht ID: 52219

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 27-12-2022
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 28-12-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

De website van ons popkoor is gemaakt in Joomla 3.10 en heeft onderhoud nodig. Het gaat om het volgende:

- Updates uitvoeren
- Voor augustus 2023 moet er een nieuwe versie geüpdatet zijn (4.0)
- Back-up maken
- En we willen hem ergens anders gaan hosten. Ik denk dat een abonnement bij Bhosted van 2 GB genoeg is i.p.v. het huidige abonnement bij Vevida voor 25 GB, en dat het onze vereniging geld gaat schelen.

Kan je ons helpen? Reageer direct.

Joomla specialisten die hebben gereageerd (3)

Minaxi
Minaxi
27-12-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Wiebe
Wiebe
27-12-2022
38 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jonathan
Jonathan
27-12-2022
13 referenties
Gemiddelde score
9.9

Joomla freelancer opdrachten

Website aanpassen / beheren

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die bekend is met het programma Joomla. Voor het aanpassen, beheren en mogelijk moeten muteren van een eenvoudige website in joomla 3 naar joomla 4. Graag op locatie in Veldhoven.

Front-End Joomla Developer - website bouwer / creatie

Geplaatst: 13-07-2022
Voor ons bedrijf zoeken we een front-end Joomla developer; met enige back-end kennis/skills. Design en creatie van onze sites is hierin leidend. Voor de ZZP-er die wij nu zoeken, hebben we (bij gebleken geschiktheid) werk voor de bouw van zo'n 10 tot 15 websites per jaar. Dit zijn kleine sites (4 onderliggende pagina's), gebouwd op een bestaande templates. Over het algemeen maximaal een dag…

Website van Museum Vernieuwen

Geplaatst: 21-11-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor een klein, overheidssubsidieloos museum dat door vrijwilligers wordt gerund. We hebben een “oude” website die werkt in Joomla 3. We zoeken iemand die de site kan vernieuwen in Joomla 4 of in WorldPress. Aan de site zelf hoeft niks veranderd te worden. We willen vooral dat hij, technisch gezien, weer up-to-date is en weer even…

Freelance Joomla Specialist Gezocht voor Samenwerking

Geplaatst: 21-09-2021
Beste freelancers, Ik kom graag in contact met een freelance Joomla specialist die op reguliere basis kleine aanpassingen en onderhoud aan 4 verschillende websites kan plegen. Het gaat om een samenwerking voor de langere termijn.  Uurtarief nader te bespreken. Interesse? Ik zie graag een reactie op Hoofdkraan.nl tegemoet.

Joomla Website van Evangelisatie Updaten (Lekkerkerk)

Geplaatst: 15-02-2021
Beste freelancers, De website van onze evangelisatie is gebouwd in Joomla. De PHP versie van de website van onze kerk is niet meer up-to-date. Omdat dit beveiligingsrisico’s met zich meebrengt moet de website geschikt worden gemaakt voor PHP versie 7.0 of hoger. Graag op korte termijn. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.  

Onderhoud Website voor Opleidingen (Joomla)

Geplaatst: 23-10-2020
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die af en toe wat aanpassingen kan doen aan mijn Joomla website. Op mijn wesbsite biedt ik informatie en ik opleiding aan. De aanpassingen betreffen onder andere: het aanmaken van een nieuwe pagina salespagina landingspagina nieuwe opzet van een bestaande pagina maken Pop up venster maken Graag een koppeling met Mailblue maken Wie zou mij af en toe op…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht